Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2022

Κρατος πορνειας

 


Η Κυβερνητικη συμμορια εχει σαν στοχο να φτωχοποιησει το συνολο του λαου και να το ελεγχει δινοντας του πενταροδεκαρες για επιδοματα.


Αν ενδιαφεροταν πραγματικα να κανει κατι.....

Θα μπορουσε να μειωσει τους ειδικους φορους καταναλωσης στα καυσιμα,να βαλει πλαφον στους λογαριασμους του ηλεκτρικου ρευματος και να μειωσει τον ΦΠΑ στα τροφιμα και ειδη αναγκης,αντ'αυτου μοιραζει 200 ευρω μια η δυο φορες τον χρονο και θεωρει οτι με αυτα μπορει να ανταπαξελθει ο κοσμος στα ανυπερβλητα καθημερινα του εξοδα.

Το κολπο πλεον ειναι γνωστο.

Η συμμορια κερδιζει δεκαδες εκατομμυρια απο τον ΕΦΚ στα καυσιμα και απο τον ΦΠΑ και μετα σαν καλη πουτανα αποφασιζει να μοιρασει ελαχιστες πενταροδεκαρες στους πτωχους για να δειξει οτι ενδιαφερεται για αυτους.

Η Κυβερνητικη συμμορια αδιαφορει παντελως ειδικα για οσους λαμβανουν το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα οι οποιοι καλουνται να ζησουν με το ιδιο ποσο που ζουσαν π.χ το 2019,σημερα φυσικα τα αγαθα εχουν αυξηθει κατα 50% το ελαχιστο και πλεον ειναι αδυνατη η επιβιωση τους.

Σαν καλη Μητερα Τερεζα ομως η Κουλα η μιζαδορα θα ερθει να ταξει παλι ακομα ενα βοηθημα εξτρα μετα απο αυτο που εδωσε πριν καποιους μηνες,λες και θα βοηθησει αυτο.

Αλλα η Κουλα η μιζαδορα που κατα δηλωση της θα της ηταν αδυνατον να ζησει με 800 ευρω τον μηνα δεν εχει ιδεα οτι υπαρχουν ανθρωποι που ζουν με το ενα τεταρτο αυτου του ποσου,απορει μαλιστα με το οτι ζουν.

Πιστευει οτι ενας ανθρωπος μονος του ζει ανετοτατα με 200 ευρω τον μηνα,πληρωνει φως νερο και τηλεφωνο και του μενουν να ψωνισει και φαγητο η να πληρωσει φαρμακα η εξετασεις,τοσο εκτος πραγματικοτητας ειναι η ζωη του Ηγετη της φακης.

Δειξτε στις εκλογες που θα ερθουν αργα η γρηγορα τον δρομο εξοδου στην Κουλα την μιζαδορα,με λιγα λογια....

Στειλτε τον στο διαολο κι ακομα παρα περα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: