Κυριακή, Αυγούστου 14, 2022

H Λατρεια του Κουλη:Ολοκληρωτισμος

 


Εδω ζουμε ολοι,ξερουμε με ποιους εχουμε να κανουμε,ξερουμε τι σοι ανθρωπος ειναι ο Πρωθυπουργος της χωρας,οπως και τι σοι ανθρωπος ειναι ο αρχηγος της αντιπολιτευσης....οτι σκατα και το φτυαρι.

Σημερα θα ασχοληθουμε με τον Κουλη,οχι τον Κουλη που παρουσιαζουν τα πετσωμενα μιντια,τον Κουλη που καταλαβαμε ποιος ειναι απο τις πραξεις του ειδικα τα τελευταια 3 χρονια,δεν θα αναφερθουμε στις μιζες της Ζιμενς και τα δωρεαν τηλεφωνικα κεντρα που πηρε και τα πληρωσε μετα τον σαλο που ξεσπασε,ουτε στους διορισμους του σε θεσεις με πολυ καλες αμοιβες στην αρχη της σταδιοδρομιας του.

Θα μεινουμε σε οσα εκανε απο τοτε που πηρε την εξουσια.


Ο Κουλης λοιπον.

Σπουδαιο κεφαλαιο,δεν του ηρθαν ολα βολικα,σεισμοι,λιμοι,καταποντισμοι,χιονοπτωσεις το πρωι αντι το βραδυ,τεραστιες οικολογικες καταστροφες,και το κυριοτερο,Ο Κορωνοιος.

Απετυχε σε ολα,απλα εμας μας ειπαν οτι πετυχε,η οτι δεν το ηξερε.

Ποσο τον βολεψε τον Κουλη ο Κορωνοιος,δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο.

Λατρης και οπαδος της Μεγαλης επανεκκινησης του Κλαους Σβαμπ,σχεδον γονυπετης υπηρετης αυτης της ιδεας βρηκε χωρο και ξεδιπλωσε την μονη ικανοτητα που εχει μεσα στα χρονια του κορωνοιου.


Και η μονη ικανοτητα που εχει ειναι....

Να μισει τους παντες.Εκτος απο οσους εκτελουν τις εντολες του.

Ο Αυταρχισμος και ο τροπος που συμπεριφερθηκε στην διαρκεια της πανδημιας θα γραφτει σαν δειγμα αποφυγης για οποιον μελλοντικο ηγετη  οποιας χωρας,αυτο θα διδασκεται σαν το ευαγγελιο του μοντερνου φασισμου,αλλα δεν το εκανε στην τυχη ολο αυτο ο Κουλης.

Η σχεδιασμενη απο το Παγκοσμιο οικονομικο φορουμ προσπαθεια εκμεταλλευσης του κορωνοιου ωστε να εγκαταστησουν την Παγκοσμια κυβερνηση ειχε ολα οσα μπορουσε να κανει ο Κουλης.


Μισος

Αλαζονεια

Διχασμο

Εχθροτητα

Αδιαφορια για την ανθρωπινη ζωη.


Αποδυναμωσε το ΕΣΥ,εδιωξε χιλιαδες υγειονομικους,την χειροτερη περιοδο,για να τους εκδικηθει.

Ακομα και τωρα που πλεον ολοι παραδεχονται οτι ηταν λαθος ...αυτος επιμενει με μπροσταρη εναν φασιστα που εχει για υπουργο υγειας και μια εξουσιομανη για υφυπουργο.

Το θυμαστε το περιφημο "τειχος ανοσιας?

Τους εμεινε απο αυτο ενα "τειχος ανοησιας"

Και θα ειχε πετυχει ο στοχος του αν δεν εξασθενουσε η δυναμη του ιου.

Ποιος ηταν ο στοχος?

Οσοι δεν συμφωνουν περιθωριοποιουνται,αποκλειονται απο την κοινωνια και τους αφαιρειται το δικαιωμα στην εργασια και η χρηματικη αποζημιωση εως οτου αποφασισουν να υπακουσουν σε οσα λεει και απαιτει ο μεγαλος δικτατορας- ηγετης της χωρας.


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.


Με την ταχυτατη ψηφιοποιηση ολων των λειτουργιων του κρατους αυτο θα συνεβαινε σε ολους,οσοι εμεναν ανεμβολιαστοι,παρα την τρομοκρατια,τα προστιμα,τις προσβολες,τις καθημερινες αναφορες εναντιον τους απο τα υπολοιπα μελη της συμμοριας του Κουλη και τα πετσωμενα μιντια......


Θα αποκλειονταν απο καθε συναλλαγη με το κρατος,με την ψηφιοποιηση του χρηματος που αναμενεται στο μελλον θα αποκλειονταν επισης απο κατοχη χρηματος,τι θα τους συνεβαινε?


Αν δεν αποφασιζαν να υπακουσουν τον θιασωτη του ολοκληρωτισμου τον Κουλη θα πεθαιναν στην πεινα η θα ζουσαν με οτι εβρισκαν,δεν θα μπορουσαν να εχουν προσβαση σε ιατρικες,φαρμακευτικες,η οτι αλλου ειδους παροχες,θα ειχε μπλοκαριστει το φορολογικο τους προφιλ,και ολοι ξερουμε πλεον με ποιον τροπο μπορει καποιος να εξυπηρετηθει απο το κρατος η να λαβει βοηθηματα η οτιδηποτε αλλο,μεσω taxisnet.ΜΟΝΟ.

Και θα επικροτουσε ο χαζολαος που ετρεξε να εμβολιαστει με αβεβαια στην αποτελεσματικοτητα τους εμβολια,ηδη ειχε καταφερει ο απατεωνας να εμπεδωσει μισος μεταξυ των εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων εχοντας πεισει τους πρωτους οτι εχουν σωθει και η μονη απειλη εναντιον τους ειναι οι δευτεροι....ποιος δεν θυμαται τι ελεγε απο το βημα της βουλης...ποιος ξεχναει τι μαλακιες εχει ξεστομισει το στομα του...

Ποιος ξεχναει οτι το πρωτο που εκανε ηταν να δωσει ασυλια στους ειδικους-τσιρακια του και να αποκλεισει οποιον ειχε αντιθετη αποψη?

Ποιος ξεχναει οτι προτιμησε αντι να ενισχυσει τις ΜΕΘ και το ΕΣΥ αυτος εδωσε δεκαδες εκατομμυρια στα μιντια για να μας πεισουν οτι οι αποφασεις του ειναι σωστες?

Ποιος ξεχναει τις ποινες,τα προστιμα σε παμφτωχους ανθρωπους,συνταξιουχους και ανεργους?

Ποιος ξεχναει τις εκατονταδες γελοια μετρα που πηρε,γιατι αυτοι τα επαιρναν, οι ταχα ειδικοι απλα τα ανακοινωναν,ποιος ξεχναει το κλεισιμο των περιπτερων για να μην κολλησουμε κορωνοιο και τον αποκλεισμο των ανεμβολιαστων ακομα και απο εξωτερικους χωρους καταστηματων.

Και τωρα που επι πολυ καιρο οι εμβολιασμενοι που πεθαινουν απο κορωνοιο ειναι η πλειοψηφια κι οι υπολοιποι ταλαιπωρουνται σε μεγαλο ποσοστο απο αυτοανοσα και μυοκαρδιτιδες,,,..αυτος με εντολη του στον εοδυ το κρυβει ακομα και αυτο το γεγονος......

Και τωρα που εδω και μηνες κολλανε περισσοτερο οι τριπλοεμβολιασμενοι......

Ποιος ειναι ψεκασμενος τωρα Κουλη,οσοι δεν εμβολιαστηκαν η εσυ?


Θα σκεφτεστε.....μα τι λεει ο μαλακας,κι ομως,πηγαινετε πισω και θυμηθειτε πως μιλουσε για τους αντιεμβολιαστες,ετσι τους αποκαλουσε,τους αρνητες....τους ψεκασμενους και χειροτερα,με τι φρασεις,με τι θυμο στο βλεμα,σαν να τους ελεγε η θα υποκυψετε η θα σας πεθανω,αυτα δεν τα εβγαλε απο το ελαχιστο μυαλο του ο Κουλης,ειναι οδηγιες του Παγκοσμιου οικονομικου φορουμ και του αφεντικου του.... του Σβαμπ.


Αρνητης της πραγματικοτητας ο ιδιος και η πολιτικη του συμμορια,υπαλληλος του σχεδιου απο-ανθρωποποιησης του πληθυσμου.Εκπληρωνει τις διαταγες και εντολες τους.


Δεν τον ενδιαφερουν οι νεκροι,δεν εχει αναφερθει καθολου στους ανθρωπους που κατα δεκαδες πεθαινουν ξαφνικα,δεν τον απασχολει,δεν τον νοιαζει ποσοι θα πεθανουν,ισα-ισα τον βολευει,η μειωση του πληθυσμου ειναι στοχος του Σβαμπ και του Γκειτς.


ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.

Δεν εχει ιδεα ποια ειναι η πραγματικοτητα,πως ζει ο συνταξιουχος των 380 ευρω,ο ανεργος,ο μισθοσυντηρητος,ισως νομιζει οτι ολοι εχουν τα εισοδηματα του,δινει καθε 6 μηνες 200 ευρω με το ζορι για να καλυψει ο πολιτης ελλειμα 2000 ευρω,και περηφανευεται,και λεει οτι βοηθησε,τοσο ξερει,τοσο λεει.


Και μεσα σε ολα αυτα αποκαλυφθηκε...το ελαχιστοτερο,οτι ο Κουλης παρακολουθουσε τον Ανδρουλακη,παρακολουθουσε ενα τιποτα δηλαδη,αλλα αυτο ειναι παρανομο ετσι η αλλοιως,ουτε επι χουντας τοση δικτατορια,και δεν παρακολουθουσε μονο αυτον,χιλιαδες παρακολουθουσε,και ποιος τολμαει να αντιδρασει?

Ο Κουλης κανει τα μπανια του και προσπαθει υπογεια να θαψει οτι μπορει απο το κακουργημα που εκανε,ο εισαγγελεας του Αρειου Παγου αντι να ψαξει ποιος εκανε το εγκλημα ψαχνει να βρει ποιος το αποκαλυψε και τα μιντια μας μιλανε για κλιματικη αλλαγη,αυτο ειναι το επομενο παραμυθι μετα τον κορωνοιο για να μειωσουν περισσοτερο τα δικαιωματα των ανθρωπων και να τους κανουν να δεχθουν οποιαδηποτε αποφαση παρουν εναντιον τους χωρις να αντιδρασουν.


Ποιοι θα τον ελεγξουν?

Αυτοι που διορισε ο ιδιος?

Πιστευετε οτι θα συμβει ποτέ αυτο?

Η αλλη στο προεδρικο ποτιζει τις γλαστρες,μαζι και την ιδια.

Η Δημοκρατια της γελοιοτητας.

Τα τιποτα στην εξουσια.


Ο Κουλης ειναι εγκληματιας,παντα ηταν,πισω απο το φαινομενικα ηρεμο προσωπο του κρυβεται ο πανικος της ανικανοτητας του.

Το μονο που τον ενδιαφερει ειναι η εξουσια με καθε κοστος,αδιαφορει για το πολιτευμα,τον λαο και την χωρα.

Eχουν πεθανει χιλιαδες ανθρωποι απο τις αποφασεις που πηρε στην διαρκεια της πανδημιας και συνεχιζουν να πεθαινουν,ουτε στην κολαση δεν θα τον δεχτει ο διαβολος οταν ψοφησει και παει στην πορτα της.

Και ποια ειναι η εναλλακτικη μας?

Ο Αλεξης?

Δεστε μου σχοινι να κρεμαστω.

Ο Ανδρουλακης?

Βρειτε μου γκρεμο να πεσω.


Προβλεπω πολυ χειροτερες μερες,και δεν ειναι μακρυα.

Eιμαστε οι useless eaters τους και θα βρουν τροπο η με νεους ιους η με την κλιματικη αλλαγη η την πεινα και το κρυο για  να ξεφορτωθουν τους 9 απο τους 10 που ζουν σημερα στον πλανητη.


ΟΠΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ....

ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: