Δευτέρα, Αυγούστου 29, 2022

Ti ειναι η Εξεταστικη?

 


Ωραια ερωτηση.

Τι να ειναι ....

Μια κοροιδια ειναι για να δουλευουν τον λαο,κατι σαν τις γνωστες ΕΔΕ...που σημαινει Εγω Δεν ΕΙΔΑ,οπως στις εδε λοιπον που γινονται κατα χιλιαδες και στο τελος δεν βγαινει κανενα αποτελεσμα το επομενο σταδιο σε επιπεδο Βουλης ειναι οι εξεταστικες επιτροπες.


Δεκαδες εχουν γινει ολα αυτα τα χρονια.

Αποτελεσμα 

ΜΗΔΕΝ

Οσοι εκλεβαν συνεχιζουν να κλεβουν,οσοι επαιρναν μιζες το ιδιο,οσοι εξαπατουσαν συνεχιζουν να εξαπατουν και μας δουλευουν κανονικα.

Αν υπαρχουν δε και μαρτυρες σε αυτες τις εξεταστικες αλοιμονο τους,οι νομοταγεις βολευτες που κατηγορουνται τους κανουν την ζωη δυσκολη και τον βιο αβιωτο,στο τελος βγαινει ενα βουλευμα και αθωωνονται ολοι μαζικα και ουτε γατα ουτε ζημια.


Αυτο στην κοινη λογικη ονομαζεται:

ΚΟΡΟΙΔΙΑ


Ετσι και τωρα θα κανουν εξεταστικη για τις υποκλοπες,θα μαθαινουμε οτι λεγεται εκει μεσα,θα κατηγορουν ο ενας κλεφτης τον αλλον και στο τελος δεν θα γινει τιποτα.

Αν ηταν να λειτουργουν οι εξεταστικες επιτροπες και να εμπαινε και κανενας απατεωνας η κλεφτης πολιτικος φυλακη τοτε θα ειχαν παραιτηθει ολοι οι πολιτικοι,ο καλυτερος απο αυτους εχει σφαξει την μανα του και της εχει κλεψει το κομποδεμα.

Ο Καλυτερος.

Αφου λοιπον ειμαστε μια γελοια χωρα,με γελοιο πολιτευμα και γελοιοτερους πολιτικους ας το καταπιουμε κι αυτο.

Και ας παμε παρακατω,στην επομενη εξεταστικη.


Που δεν θα αργησει να ερθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: