Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2022

Κουλης


 Απο οσα διαβαζω συμπεραινω οτι:

Ο Κουλης ξερει οτι επι Συριζα εγιναν 54000 επισυνδεσεις (παρακολουθησεις) αλλα δεν ξερει ποσες εχουν γινει επι Νεας Δημοκρατιας.

Kαι ας ηταν υπο την εποπτεια του η ΕΥΠ.

Κι ας ειχε βαλει διοικητη της καποιον αλλαζοντας τον νομο για να μπορεσει να τον τοποθετησει εκει.

Ο Κουλης....

Ο Κουλης ειναι αμετανοητος και προσπαθει να πιαστει απο οπου μπορει,ακομα και απο τα μαλλια του και θεωρει οτι οσα εχει κανει ειναι νομιμα,ακομα και ο Βενιζελος τον κραζει συνεχεια,ισως ο Βενιζελος να ειναι συριζαιος οπως και η δημοσιογραφος του Politico που τον εκραξε κι αυτη.


Ο Κουλης θα καταληξει αν οπως δειχνουν τα πραγματα αποδειχθουν οσα εκανε απο την  εξεταστικη που θα ψηφιστει την Δευτερα....σε ειδικο δικαστηριο,το καταλαβαινει η νομιζει οτι θα διασωθει?


Ο Κουλης ηταν ειναι και θα ειναι επικινδυνος για την χωρα και την Δημοκρατια,οποια δημοκρατια ειναι αυτη,επισης ειναι τελειως ακαταλληλος και τον μυθο του τον εκτισαν τα πετσωμενα μιντια και οι ξεπουλημενοι δημοσιογραφει που καλοπληρωνει.


Καραμανλης και Σαμαρας δεν μπηκαν καν στον κοπο να πανε στην σημερινη συζητηση,αυτο λεει πολλα.

Ο Κουλης θεωρει οτι ειναι το δωρο του Θεου στην χωρα και οτι μπορει να κανει οτι και οπως θελει χωρις καμια επιπτωση σε αυτον η την χωρα,εχουμε γινει ρεζιλι των σκυλιων στο εξωτερικο με τα μεγαλυτερα μιντια να ασχολουνται με αυτο που εκανε αλλα αυτος ζει στην κοσμαρα του οπως ζει και τα τελευταια χρονια.


Αν περιμενετε οτι μετα απο αυτο θα αλλαξει κατι ειστε ηλιθιοι,καθε κυβερνηση κανει τα ιδια,απλα μερικες το κρυβουν καλυτερα απο τις αλλες,η καθε κυβερνηση ειναι εχθρος της χωρας,του λαου και των υπολοιπων κομματων.

Εξεταστικες εχουν γινει πολλες,θυμαστε καμια να ειχε αποτελεσμα?

Ποιο ειναι το τελικο συμπερασμα?


Οτι ζουμε σε ενα μπουρδελο και σαν καλες πουτανες που ειμαστε θα κανουμε οτι θελει η τσατσά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: