Παρασκευή, Νοεμβρίου 21, 2008

Σκουπιδια

Αυτη η βρωμα που βγαινει εδω και χρονια απο παντου δεν λεει να σταματησει,το κακο ειναι οτι εμεις ξεχναμε τι εχει συμβει απο το 80 και μετα σε αυτο το ερημο κρατος,ποιος θυμαται το Κοσκωτα?ποιος θυμαται τον Στεγκο?ποιος θυμαται τις υποκλοπες,το χρηματηστηριο,και τοσα αλλα?
Εμεις απτοητοι εδω περναμε τις ωρες μας ασκοπα και νευριαζουμε οταν δεν εχει μετρο,οταν γινονται πορειες απο εργαζομενους η φοιτητες στο κεντρο της Αθηνας,ζηταμε μεγαλυτερες ταχυτητες στο ιντερνετ,παμε διακοπες στη Σιγκαπουρη και πιστευουμε οτι ολα θα φτιαξουν σε μια στιγμη απο μονα τους χωρις δικη μας βοηθεια.
Και σαν απο απεργια τα σκουπιδια μαζευονται και εχουν καλυψει την οραση και κυριως την μνημη μας,και η μυρωδια τους μας εχει γινει τοσο κοινη που πια ειναι σαν να γεννηθηκαμε μεσα σε αυτα σαν να ειμαστε μερος τους σαν να τα θελουμε κοντα μας.
Και αυτα πολλαπλασιαζονται και καθε φορα η μποχα τους ειναι δυνατοτερη και εμεις παντα ξαφνιαζομαστε που η νεα τους μυρωδια μας πιανει απροετοιμαστους και οταν ερχεται η στιγμη να παμε να εκφρασουμε την γνωμη μας παλι για σκουπιδια ψηφιζουμε μας εχουν γινει απαραιτητα.
Βρειτε παρακαλω ο καθενας απο εμας ενα αποριματοφορο και πεταξτε οτι εσεις νομιζετε οτι σας μυριζει διαφορετικα απο την δικη σας αισθηση της οσφρησης.
Και να θυμαστε σκουπιδια υπαρχουν επειδη εμεις αδιαφορουμε για την καθαριοτητα αυτης της χωρας.

1 σχόλιο:

mahler76 είπε...

όταν είσαι μέσα στα σκατά συνέχεια, τελικά συνηθίζεις την βρώμα,