Πέμπτη, Μαΐου 07, 2009

Συμβουλες

Μια εικοσαχρονη γλυκεια φοιτητρια δουλευει στο διπλανο κορνερ,στο διπλανο κορνερ ειναι η γνωστη μεγαλη εταιρεια που με απελυσε τραυματισμενο πριν 4 χρονια,που εχασε τις δικες που πληρωσε για να μην συνεχισω να την τρεχω στα δικαστηρια,εκει δουλευει η μικρη κοπελιτσα.
Προθυμη,χαμογελαστη,χαιρεται τον ερωτα με τον αγαπημενο της,το μυαλο της ταξιδευει στο χωριο της μερικες φορες εκει στην Αιτωλοακαρνανια,στους γονεις της.
Εδω σπουδαζει και ζει με τον Νικο της με αγκαλιες και φιλια,ερχεται στην δουλεια με ορεξη και χαρα,ξερει για την δικη μου εμπειρια στην γνωστη μεγαλη εταιρεια.
Πριν το Πασχα η μικρουλα αρρωστησε και εμεινε σπιτι 3 ημερες,οταν γυρισε η υπευθυνη της σταματησε να της μιλαει,την αφηνε μονη της στο κορνερ εχοντας 2η και 3 πελατες να εξυπηρετησει,καταλαβαινει οτι η ανοητη υπευθυνη της ετοιμαζει κατι.
Χθες την πηραν τηλεφωνο"Η πας στο Γκολντεν Χωλ η να παραιτηθεις"εμεινε αφωνη η μικρουλα τοση ανασφαλεια να εχει η υπευθυνη,να μην της μιλαει επι 15 ημερες και να βρισκει και τον μπελα της.
Με ρωτησε τι να κανει....προτιμω να με διωξουν μου ειπε δεν μ'αρεσει εδω πια με αυτην την ηλιθια.
Να μην παραιτηθεις ουτε να πας εκει που σε στελνουν της απαντησα,πες τους οτι θα πας στην επιθεωρηση εργασιας και μετα θα ελθεις παλι εδω.
Και σημερα το βραδυ η ηλιθια πραγματικα υπευθυνη ανεκπαιδευτη και ανωριμη για κατι τετοιο,αληθεια σε ποια χωρα υπευθυνος οποιουδηποτε χωρου θα εκανε 15 ημερες να μιλισει σε υπαλληλο της?
Την πηρε τηλεφωνο μετα απο ολοημερη διεργασια με την διευθυνση της γνωστης μεγαλης εταιρειας και της ειπε οτι αυριο θα εχει βαρδια απο τις 1 εως τις 9 στο καταστημα που ηταν και πριν.
Δηλαδη στο διπλανο κορνερ απο το δικο μου.
Και εγω θα εχω την χαρα να βλεπω την μικρη ερωτευμενη κοπελλα να χαμογελαει εως οτου η γνωστη μεγαλη εταιρεια βρει εναν νομιμοφανη τροπο να την απολυσει και να βαλει στην θεση της καποια αλλη που θα αρεσει στην τελειως ηλιθια υπευθυνη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: