Τετάρτη, Μαΐου 20, 2009

Kαταιγιδα

Η Καταιγιδα των προεκλογικων διαφημισεων αρχισε,απο αποψε ολοι αυτοι που επι τοσα χρονια μας κοροιδευουν.....και εννοω ολοι,βγηκαν στην ζητιανια για ψηφους.
Πρωτη η αθωα Νουδουλα,παρθενα εκ γενετης,διακορευμενη απο παντου μας λεει οτι οσα μας τσιτσιβιζουν τα παπαγαλακια ειναι απλα παραμυθια και ολα τα εχει κανει τοσο καλα που πρεπει να παμε σαν μαλακες να την ξαναψηφισουμε για να συνεχισει το θεαρεστο εργο της κλοπης και της αρπαχτης.
Μετα ερχεται το Πασοκουλη αγορακι απο σπιτι στο Καστρι και απο Αμερκανα μανα πλην τιμια,και με φοντο την Ακροπολη μας λεει οτι αυτο ποτε δεν εκλεψε ουτε δραχμη.....δεν μιλαει για ευρω ομως και μας λεει οτι πρωτα ο πολιτης.
Και φυσικα πρωτα ο πολιτης φιλοι μου,αυτος πρωτα πληρωνει ακριβοτερα τα παντα απο οσο τα πληρωνουν στην υπολοιπη Ευρωπη,αυτος πρωτος πληρωνει τους υψηλοτερους αμεσους και εμμεσους φορους,αυτος πρωτος δεν μπορει να ζησει με οσα παιρνει,αυτος πρωτος κατακλεβεται απο τους παντες και απο το κρατος πρωτα-πρωτα.
Τα υπολοιπα κομματα σαν μπαλετο που δεν αναφερεται ουτε στην ταμπελα απο κακη επιθεωρηση λενε τα δικα τους αλλα και αυτα τα κακομοιρα ενα μισθουλη ζητανε και απο που θα τον παρουν εκτος απο την τσεπη μας?
Και αφου το κκε δεν θελει την ευρωπαικη ενωση γιατι στελνει ευρωβουλευτες δεν καταλαβαινω.
Αντε λιγος καιρος εμεινε μεχρι να γυρισει κι'ο Χριστοφορακος που ξαφνικα αρρωστησε και εφυγε στο εξωτερικο ολα θα εχουν λυθει.
Ρε ποιους κοροιδευουν ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

1 σχόλιο:

mahler76 είπε...

εμάς κοροϊδεύουν που θα τους ξαναψηφίσουμε.