Τρίτη, Μαΐου 05, 2009

Kυνοβουλιο

Και ηρθε χθες η επιβεβαιωση οτι ολοι ειναι ιδιοι,ηταν η ωρα που επρεπε ολοι να σταθουν στο υψος των περιστασεων.
Δεν ειναι οτι επρεπε να ψηφισουν για μια παραπομπη ενος βουλευτη,ηταν οτι επρεπε να δωσουν μια φορα 35 χρονια τωρα το παραδειγμα σε μας τους"ανωνυμους"και μισθοσυντηρητους Ελληνες που πληρωνουμε τοσα χρονια για να τρωνε τον αγλεορα αυτοι,που θα πληρωσουμε και το ελλειμα που δεν δημιουργησαμε εμεις,και την κριση και ολα.
Και το δυαλυμενο κρατος εμεις το πληρωνουμε καθε ημερα με ταλαιπωρια και κουραση,και ολοι αυτοι που εχουν προσληφθει με τα διαφορα κολπα και τωρα καθονται και τα ξυνουν απο εμας πληρωνονται.
Και περιμενουμε τωρα σαν ηλιθιοι να ερθει το πασοκ να μας σωσει ενω το ξερουμε οτι και αυτοι πεινασμενοι θα ερθουν να φανε με υποσχεσεις ταχα για τον πολιτη και την διαφανεια.
Και μετα κοιτας απεναντι και βλεπεις καποιους να κλεινονται φυλακη για χρεη προς το δημοσιο η το ικα και αναρωτιεσαι........
Για ποια δημοκρατια μιλαμε ρε παιδια,δεν ειναι παραξενο που οι μονοι που γιορταζουν την επετειο της καθε χρονο ειναι αυτοι ολοι οι χοντροκοιλαραδες που εχουν πλουτισει,κλεψει,φαει,και ξεκωλοθει απο αυτη την δημοκρατια που γιορταζουν?
Ο λαος γιατι δεν την γιορταζει?
Αλοιμονο ελπιδα δεν βλεπω πουθενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: