Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2009

Ηρεμια πριν απο τι.....

Κοντευει να κλεισει εβδομαδα απο την επιστροφη μας απο τις διακοπες και ολα ειναι πολυ ησυχα.
Τοσο ησυχα που με ξαφνιαζουν ευχαριστα μεν με ανησυχουν ομως για το αν ειναι η ηρεμια πριν απο καποια μπορα.
Η μητερα μου αν και πλεον εχει ορατες δυσκολιες μετακινησης μιας και τελευταια εχει πεσει πολλες φορες μοιαζει να ειναι ηρεμη αν και πλεον τα ζηταει ολα στο χερι(δεν μπορω να σηκωθω)και ομως απο οτι παρατηρω η σφουγγαριστρα ειναι σε χρηση καθημερινως και το νερο βρωμικο που σημαινει οτι μπορει και κανει,ενω δεν πρεπει διαφορες δουλειες στο σπιτι.
Στην δουλεια η ηρεμια ειναι πιο εντονη,παρ'οτι αρχισαν οι εκπτωσεις δουλεια δεν εχουμε μιας και δεν εχουμε εμπορευμα ικανο να τραβηξει την προσοχη των πελατων οι οποιοι ψωνιζουν απο αλλα κορνερ με περισσοτερο ενδιαφερον.
Το φθινοπωρο θα ειναι δυσκολο μιας και θα ειναι η εποχη που θα κλεισουμε οριστικα και να δω τοτε τι και που θα παω για δουλεια που η κατασταση ειναι δραματικη γενικα.
Μεσα σε ολα αυτα εχουμε και την γριππη και τις φημες για τον επερχομενο χειμωνα,αφου σκεφτομαι να κανω ενα"γριππη παρτυ"να κολλησουμε ολοι εκει να ησυχασουμε.
Περνανε οι ημερες γρηγορα το μωρουλι μου θα φυγει για Ροδο και εγω θα μεινω μονος οπως καθε χρονια για λιγες ημερες,μετα εχουμε στο προγραμμα ενα ακομη ταξιδι στο εξωτερικο να'ναι καλα το διαδυκτιο που βρισκουμε καλες τιμες.
Εκει μας βλεπω με μασκες ολη μερα να βγαζουμε φωτογραφιες εξω απο το σπιτακι της Βασσιλισας της Αγγλιας ωραια θα φαινομαστε ετσι.
Ηρεμια πριν απο τι...δεν ξερω θα δειξει ο χρονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: