Κυριακή, Ιουνίου 26, 2011

Στημενο παιχνιδι

Ειναι επικαιρη η κατασταση που επικρατει στα ποδοσφαιρικα πραγματα της χωρας,λες και δεν το βλεπαμε τοσα χρονια εμεις,μονο οι οπαδοι δεν το εβλεπαν,οπως και στην πολιτικη,μονο οι οπαδοι δεν εβλεπαν τι γινοταν τοσες δεκαετιες.
Οταν σαπισει ενα κρατος..... σαπιζει απο παντου,και εμεις σαπισαμε απο παντου,σε βαθος και σε πλατος,ηταν δυνατον να εχει σαπισει ολοκληρη η πολιτικη κατασταση της χωρας και να εχει μεινει κατι σωστο και καθαρο?

Το παιχνιδι ηταν στημενο παντου,μας εστησαν στην σεντρα οι ομαδουλες και αρχισε το παιχνιδι,ηταν 37 χρονια πριν,περασαμε πολλα ημιχρονα,προσπαθειες εγιναν για να νικησουμε σαν χωρα,ολα ομως ηταν στημενα και κανονισμενα,οι διαιτητες μιλημενοι και οι παιχτες ειχαν πληρωθει για να ανοιξουν τις αμυνες μας και να παραδοθουμε παρα την προσπαθεια μας.

Με φωτοβολιδες μας ξαφνιαζαν με επεισοδεια μας αποπροσανατολιζαν,με λογια μας κοιμιζαν,η καθαρση του ποδοσφαιρου γινεται οσα χρονια γινεται και η πολιτικη καθαρση,κριμα που το νεο οπλο που μαγνητοφωνει τηλεφωνικες συνομιλιες δεν μας εχει αποκαλυψει τι εχουν συμφωνησει κρυφα απο τηλεφωνου οι πολιτικοι μας για την χωρα.

Δεν εχουμε αρκετα κελλια,μας λειπουν κτηρια,οσοι και να πιαστουν το σαπιο εχει παει πολυ βαθεια,παλι θα προσπαθησουν να μας πεισουν οτι κατι θα αλλαξει,αλλα τιποτα δεν θα γινει,η σαπιλα θελει χειρουργικη επεμβαση και δεν εχουν την διαθεση να το κανουν.
Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το χρημα και οχι ο λαος,με τι ηθικα οπλα θα μας πεισουν για την καθαρση.

Και ετσι προτιμουν να εχουν εμας στην σεντρα,ειμαστε μια ευκολη εναλλακτικη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: