Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2011

O ανηθικος πολιτικος κοσμος μας κοιταει και γελαει

Λοιπον μετα τους εκβιασμους και τις απειλες ηρθε η ωρα της ψηφοφοριας για το μεσοπροθεσμο,ηρθε η ωρα επισης για ολους μας να σκεφτουμε το μελλον που προετοιμαζουν για εμας αυτοι που επι δεκαετιες ορκιζοντουσαν οτι υπηρετουν το συνταγμα και τους νομους του κρατους.

Αυτοι ολοι ενεργοι η σε αποστρατεια εχουν πλουτισει νομιμα η παρανομα,αντι να ενδιαφερθουν να πλουτισει η χωρα και να περναει καλα μεσα σε λογικα πλαισια ο λαος ... νοιαστηκαν μονο για την ιδιωτικη τους περιουσια και τον πλουτισμο τους.

Σημερα ερχονται και μας λενε οτι πρεπει να πεινασουμε....λαθος,δεν θα πεινασουμε ολοι,διοτι εμεις δεν ειχαμε τα κερδη τους,δεν ειχαμε την δυναμη τους,δεν κερδιζαμε οσα κερδιζανε εκεινοι ωστε να βαλουμε σε μια ακρη κατι για ωρα αναγκης,αυτοι ποσα θα εβαζαν στην ακρη με μισθους 700-900 ευρω?

Και πονανε καθως τρωνε σουσι,καθως ειναι στην Βενετια η στο Παρισι,η στο Σεμιραμις στην Κηφισια να τρωνε ελαφρυ βραδυνο,πονανε για μας,για τον λαο,και συγχρονως ειναι στο τηλεφωνο απειλωντας τους συντροφους τους οτι αν δεν ψηφησουν το μεσοπροθεσμο θα παμε κατα διαολου.

Μα εμεις ηδη παμε προς τα εκει,για ποιους νοιαζονται τοτε?

Αλλος ενας ανηθικος νομος παει προς ψηφιση στην βουλη,μια ομαδα ανθρωπων αποφασισε αντι να μειωσει τις δαπανες....να μειωσει το βιοτικο μας επιπεδο,διοτι οι δαπανες τους κρατανε στην εξουσια,αν τις μειωσουν τοτε χανουν και τις τελευταιες τους ελπιδες για επανεκλογη.

Ακομη μια φορα εμεις πρεπει να δωσουμε την λυση στους ανηθικους πολιτικους μας,να τους ζητησουμε να μην πονανε,ο πονος δεν χρειαζεται υποκρισια,αν πονας το δειχνεις,δεν το λες.

Παρτε ενα ντεπον λοιπον να σας περασει ο πονος,ελπιζω στις επομενες εκλογες που θα ειστε κι εσεις ανεργοι σαν εμας να καταλαβετε λιγο τι σημαινει η λεξη.

Εως τοτε φατε,πιειτε και πονεστε ελευθερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: