Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

Η επιλογη θα ειναι δικη μας



Oλο και περισσοτεροι καταλαβαινουν το παιχνιδι που εχει παιξει ο διαχειριστης μας εναντιον της χωρας μας,φυσικα υπαρχουν και πολλοι που τον θεωρουν σωτηρα,δικαιωμα του ο καθενας να πιστευει οτι θελει αλλα εδω τα πραγματα γινονται ολο και σοβαροτερα,ειναι φανερο τι επιδιωκεται και αυτο δεν ειναι πλεον η σωτηρια της χωρας.

Οταν τα σπρεντς ηταν 130 μοναδες εκανε οτι περνουσε απο το χερι του για να παρουν τον ανηφορο,αυτο δεν το κανει καποιος με πατριωτικο καθηκον οπως λεει τωρα,μετα απο την ανοδο...που καποιοι κερδισαν εκατομμυρια ευρω και ενω ειχε παραλυσει το συμπαν περιμενοντας να δει τι θα κανει μας εχωσε πολυ γρηγορα και εκβιαστικα στο ΔΝΤ,κρατηστε το πολυ γρηγορα και εκβιαστικα....θα το ξαναβρουμε μπροστα μας.

Ειπαμε να δουμε τι θα κανει...και τι εκανε?
Εννεα φορολογικα νομοσχεδια,ολα αποτυχημενα,περιμενε να ανεβουν και αλλο τα σπρεντς,μιλαγε για επιτυχιες και νικες μεχρι τις 25 Μαρτιου...και μετα....

Τιποτα.

Περιμενε την καταστροφη σαν παιδακι που εχει αφησει το σιδερο πανω στην κουβερτα,εχει κρυφτει κατω απο το κρεβατι και περιμενει να δει την φωτια να αναβει.
Με την βοηθεια του υπουργου του επι των Οικονομικων γυροφερνε τις ευρωπαικες και αμερικανικες πρωτευουσες μεχρι.....

Να θεσει γρηγορα και εκβιαστικα παλι....ειδατε το ξαναβρηκαμε μπροστα μας,το διλλημα η μεσοπροθεσμο η πτωχευση....

Και ενα χρονο που μας εσωζε δηλαδη....τι καταφερε?
Αυτο που εχει καταφερει εως τωρα,τιποτα!!!

Και με απειλες,παραιτησεις και ξεπαραιτησεις,με πανικο,βουη,φασαρια,πηγαινε ελα καθησε στον θρονο του και ειπε οτι θα μας ξανασωσει.
Τωρα τον πιστευει κανεις?

Δυστυχως παρ'ολα οσα λενε η δημοκρατια τους εχει αδιεξοδα,διοτι επιλογη εκλογων δεν μας δινει,οτι θελει κανει,τα προβατα τον ακολουθουν πιστα και ψηφιζουν οτι τους ζηταει,η παρανοια κυβερναει αντι αυτου.....και εμεις....

Εμεις σε λιγο κουρασμενοι απο την αδυναμια του πολιτικου συστηματος να λειτουργησει οπως πρεπει,βλεποντας τα πραγματα να γινονται καθε τριμηνο και χειροτερα,θα αποφασισουμε να τον ξεφορτωθουμε αναζητωντας την λυση που θα μας κανουν να πιστεψουμε σαν καλυτερη για την σωτηρια μας.

Την παγκοσμια κυβερνηση.
Τελικα....καταλαβατε γιατι τα σχεδιασε ετσι ο κατα τα αλλα τελειως ανικανος αυτος ανθρωπος?

We need global governance,and we need it fast.......το γρηγορα ειναι τωρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: