Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2011

Ποιος φοβαται την χρεοκοπια?

Προσωπικα δεν εχω να φοβηθω τιποτα,νομιζω και χιλιαδες αλλοι μαζι με εμενα το ιδιο νοιωθουν,τι θα παθουμε με κατι που ηδη βιωνουμε δηλαδη?
Επειδη θα του δωσουν ενα επισημο ονομα θα μας φοβηξει τοτε?

Οχι,σαν εμενα πολλοι,τι εχουν να χασουν απο κατι που ζουν καθημερινα?Βιωσαμε την ηθικη χρεοκοπια χρονια τωρα,τον νεωτερισμο του life style,τις διαφημισεις στην τηλεοραση που η οικογενεια μαζευεται να φαει πρωινο στον κηπο....εμεις κηπο δεν ειχαμε,οποτε ας φοβηθουν αυτοι που εχουν.

Μετα τα διαφορα γκαλά,οι δεξιωσεις,οι τηλεμαραθωνιοι που παντα εμεις διναμε κατι,οτι ειχαμε και οταν ερχοταν η ωρα αυτων που εχουν εκεινοι ντρεποντουσαν και ας χαμογελουσαν...για το ποσο που εδιναν,οι δεξιωσεις και οι γαμοι των εκατομμυριων,εμεις δεν πηγαμε σε αυτα,ας φοβηθουν αυτοι που πηγαιναν.

Η τηλεοραση,τα σηριαλ της συμφορας,τα τηλεπαιχνιδια,τα υπερογκα ποσα που επαιρναν οι τηλεσταρ της πενταρας,η αλαζονεια και το στυλ"ξερεις ποιος ειμαι εγω"που ειχαν,εμεις δεν πληρωθηκαμε ποτε πανω απο τον βασικο,ας τρομαξουν αυτοι γιατι θα πεινασουν.

Οι πολιτικοι και οι οπαδοι τους που κατακλεψαν την περιουσια της χωρας,τους χειροκροτουσαν,ετρεχαν ακομα και στις τελευταιες εκλογες πισω απο υποψηφιους του κομματος με τα" λεφτα που υπηρχαν"πολιτικοι της συμφορας,κακομοιροι και μιζεροι,χαμογελαστοι μεχρι την ωρα που γινοντουσαν βουλευτες....εμεις δεν τρεξαμε πισω απο κανεναν απο αυτους,αυτοι ας βλεπουν εφιαλτες στον υπνο τους θα τα χασουν ολα.

Ποιος φοβαται κατι που ζει καθημερινα?
Εμεις το ζουμε καθημερινα και το ξερουμε,εκεινοι που δεν το ξερουν ας φοβηθουν,εμεις τρωμε και μακαρονια με τυρι η ψωμι με λιγο σαλαμι,αυτοι χωρις πατέ πως θα ζησουν?

Γιατι λοιπον ευχαριστει την τροικα ο νεος πρωθυπουργος απο το βημα της Βουλης?

Επειδη πειναμε εμεις η επειδη δεν θα πεινασει εκεινος?
Ντροπη του,μετα τον Σημιτη αλλος ενας προδοτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: