Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2011

Η απολυτη καταστροφη της χωρας ειναι το μονο σχεδιο του Γιωργακη

Οποιοι χανουν την ωρα τους και καθονται να ακουσουν τις διαφορες ομιλιες που δινει....κυριως στο εξωτερικο ο διαχειριστης μας πρεπει να το εχουν ηδη καταλαβει.

Ζει σε αλλη χωρα,η κανει οτι δεν καταλαβαινει οτι ζει εδω.

Διοτι δεν ειναι δυνατον να εχει σχεδιασει,οργανωσει,συνομιλησει,συκοφαντησει,επι δυο χρονια και τωρα να μας παρουσιαζει κατι αλλο απο αυτο που συμβαινει.
Εκτος πραγματικοτητας η με σχεδιο αυτο που ηθελε το καταφερε,τι κλαιει τωρα στα διαφορα συνεδρια?
Τι παρακαλαει τους επενδυτες να ερθουν να επενδυσουν στην χωρα?
Μαλλον ελατε σας τα εχω ετοιμασει ολα οπως πρεπει τους λεει.
Ο Γιωργακης ετοιμασε και πραγματοποιησε την απολυτη καταστροφη της χωρας,και οχι γιατι παιρνει μετρα τα οποια επρεπε να εχουν παρθει εδω και 30 χρονια.

Αλλα γιατι αδιαφορει για την ανασυγκροτηση της δημοσιας διοικησης,δεν ειναι δυνατον να μιλας για υπεραριθμους υπαλληλους και να ψαχνεις τροπο να τους διωξεις οταν δεν υπαρχει ουτε στο ελαχιστο ενα συστημα λειτουργιας της δημοσιας διοικησης.

Ειναι φανερο και στους ιδιους σημερα οτι το συστημα ειναι διαλυμενο,αυτοι οι ιδιοι το ηθελαν ετσι γιατι αν μας πει ο Γιωργακης οτι δεν το ηξερε οτι το συστημα ειναι τοσο διαλυμενο...θα μας πει αλλο ενα ψεμα,και δεν θα ειναι το μοναδικο.
Πότε στο παρελθον εχει αναφερθει με καποια συνεντευξη ο Γιωργακης στο προβλημα αυτο?Ποτέ.

Ξαφνικα του ηρθε η επιφοιτηση του αγιου πνευματος και το καταλαβε.

Το 2009 οταν η χωρα χρειαζοταν αποφασεις εκεινος ψηφιζε τον νομο για τους μεταναστες και τον Καλλικρατη,αυτα χρειαζοταν η χωρα τοτε?
Οχι αλλα επρεπε να βρει κατι να κανει οσο συνεχιζε τις συνομιλιες του με τον Στρος Καν και οσο πηγαινοερχοταν στο εξωτερικο λεγοντας οτι κυβερναει μια διεφθαρμενη χωρα.
Απο μονα τους ανεβηκαν τα σπρεντς?
Ποιος συκοφαντησε την Ελλαδα τοσουςμ μηνες?εμεις?
Ποιος εστειλε στην Γιουροστατ στοιχεια που οπως λενε οι υπαλληλοι της Ελστατ ηταν νοθευμενα?
Εμεις?

Ο Γιωργακης ειχε ενα σχεδιο,μας το ελεγε προεκλογικα,ενα σχεδιο 100 ημερων,του πηρε λιγο παραπανω,ας μην τον κατηγορουμε.

Δεν ειναι ευκολο να καταστρεψεις μια χωρα και εναν ολοκληρο λαο σε 100 μερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: