Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2011

Mε οποιον δασκαλο καθησεις...τετοια γραμματα θα μαθεις

Μια παροιμια που δεν την γνωριζει ο κυριος Παγκαλος και η κυβερνηση στην οποια παιρνει μερος σαν υπουργος χωρις αντικειμενο,φυσικα η κυβερνηση αυτη γνωριζει αλλες λεξεις απο Π οπως"πουστια""παραπληροφορηση"παρακρατος"και αλλες πολλες.

Συνεχιζοντας λοιπον την επιθεση κατα παντων ανεφερε και παλι οτι μαζι τα φαγαμε,και οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες κατακλεψαν την χωρα,συνυπευθυνοι ολοι μας και οσοι απο εμας δεν ζητουσαμε αποδειξεις για τις υπηρεσιες τους.

Δεν αναρρωτηθηκε ομως ο κυριος Παγκαλος αν ο λαος μας ηταν παντα ετσι η καποιος τον διδαξε να ειναι ετσι,αυτος που οταν καιγοταν η Πεντελη ελεγε οτι θα αναδασωθει και μετα κτιζοταν ολο το βουνο,ο ιδιος που απο την εποχη Κοσκωτα ελεγε οτι τι ειναι 500 εκατομμυρια δωρο...ο δασκαλος που επανειλλημενα πιαστηκε με παμπερς και σακκουλες με μαρκα να πηγαινοερχεται στα γραφεια του κομματος του,ο τιμιος πολιτης που πληρωνε παντα για να μην βλεπει καμια ανταποδωση αλλα να τον κυνηγανε και απο πανω,οι εξεταστικες που αθωωσαν ολους τους κλεφτες στηνΒουλη,ο Χριστοφορακος,ο Καραβελας,οσοι εκλεψαν δισεκατομμυρια και αφηνονταν ελευθεροι λογω διαφωνιας ανακριτη και εισαγγελεα,τι να θυμηθω?

Ποιος εκανε ολους αυτους τους νομους με χιλια παραθυρα για να ξεφευγουν οσοι μπορουσαν?
Οχι ο λαος.
Λογικο δεν ειναι οταν ενα εθνος οδηγειται στην φθορα και την ασυδοσια απο τους ηγετες του να συμπεριφερθει με τον ιδιο τροπο που συμπεριφερονται και εκεινοι?

Αρκετα λοιπον με την επιθεση τους εναντιον μας,ας ειχαν βαλει εναν(1) απο οσους εκλεψαν στην φυλακη να ειχαν τοτε το δικαιωμα να μας που και εμας κλεφτες,λετε ο Τσουκατος να ηταν συγγενης ολων μας και τα φαγαμε και αυτα που κουβαλουσε μαζι?

Η επιστημονικη τους συμπεριφορα στο να μεταφερουν τις ευθυνες και τις ενοχες τους στον λαο εχει αποτυχει,μονο γελιο προκαλει η καθε ενας απο αυτους οταν κατηγορει ενα εθνος οτι εκλεβε και κλεινει τα ματια στις συμπεριφορες ενος κοινοβουλιου που επι δεκαετιες παρειχε ασυλια σε χειροτερους κλεφτες.

Σε ποιους μοιασαμε κυριε Παγκαλε?
Εχετε ολοι σας καθρεφτη?
Αν ναι κοιταξτε μεσα και θα μας δειτε.

Υ.Γ.Επειδη εγω δεν τα εφαγα με κανεναν απο σας με ενοχλει η συμπεριφορα σας.
Λιγη ντροπη δεν ειναι μειονεκτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: