Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2011

Προς την Κυβερνηση:Ποσοι πρεπει να αυτοκτονησουν η να πεθανουν απο την ανεχεια για να καταλαβετε οτι ειστε οι δολοφονοι τους?

Δικαια μετρα λεει ο συνταγματολογος και νυν υπουργος οικονομικων αυτα που πηρε,δικαια με ποια κριτηρια,τα κριτηρια καποιου που σχεδιασε και παρεδωσε τον νομο περι ευθυνης υπουργων με τον οποιο κανενας δεν τιμωρηθηκε για τις κλοπες εναντιον της χωρας?

Και βλεπεις εναν λαο να υποφερει,και οταν λεω λαο δεν μιλαω για τους επιχειρηματιες και τους Βιομηχανους,ουτε για τους φοροφυγαδες που οτι και να κανουν παντα θα φοροδιαφευγουν.

Μιλαω για τον μισθωτο των 800....αν ειναι τυχερος...ευρω τον μηνα,τον συνταξιουχο του ΟΓΑ των 360 ευρω τον μηνα,τον ανεργο με επιδομα 450 ευρω τον μηνα η και χωρις.
Αυτοι ειναι εκεινοι που θα πληρωσουν τα δικαια αυτα μετρα του Βενιζελου,με το χαρατσι για τα ακινητα και με τις νεες ανακοινωσεις και φορο εισοδηματος ακομα και οι ανεργοι με επιδομα 450 ευρω.

Ειναι λοιπον δικαιο κυριε Βενιζελο ο ανεργος να πληρωσει απο αυτα τα 450 ευρω την αναλογια του σε φορο εισοδηματος,ειναι δικαιο να πεινασει περισσοτερο απο τωρα,και δεν εχετε σκεφτει οτι πολλοι ανεργοι μεγαλης ηλικιας δεν εχουν συγγενεις να τους βοηθησουν να επιβιωσουν,και πολλοι νεοι ανεργοι ζουν με οικογενεια που εργαζεται ενας μονο,οπως μας διαβεβαιωσε ο διαχειριστης μας οτι εχει σκοπο να κανει.

Με τα επομενα μετρα ο κοσμος αυτος δεν θα εχει να ζησει πλεον,δεν τους νοιαζει καθολου,γλυτωνουν συνταξεις απο τους γεροντες και επιδομα ανεργιας απο τους νεους,οι αυτοκτονιες περνανε στα ψιλα των ειδησεων και ομως πισω απο αυτες φαινεται η μεγαλη απελπισια στην οποια εχετε υποβαλλει τον λαο.

Ανθρωποι ψαχνουν τα σκουπιδια για κατι φαγωσιμο,νεοι ξεσπανε την απογοητευση τους στα ναρκωτικα,και αυτοι νομοθετουν την αποποινικοποιηση της χρησης τους,αυτο ειναι το μεγαλο μας προβλημα.

Η κατοχη θα ειναι παραδεισος γιατι οι ανθρωποι τοτε ειχαν να κανουν με κατακτητες,τωρα εχουν να κανουν με εχθρους του λαου που υποκριθηκαν τους πατριωτες για να τους σωσουν,απροετοιμαστοι ολοι μας βαδιζουμε προς ενα ζοφερο μελλον.

Ποτε λοιπον αγαπητοι κυβερνητες θα καταλαβετε  την ευθυνη σας?

Δεν υπάρχουν σχόλια: