Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2011

Ναι στην κατοχη της χωρας ψηφιζουν στο Πασοκ

Απο την μερα που ψηφιστηκε το πρωτο μνημονιο ζουμε το ιδιο παραμυθι ξανα και ξανα,περναμε την μια κρισιμη ψηφοφορια μετα την αλλην,τον εναν εκβιασμο μετα τον αλλον,ζουμε το θεατρο του παραλογου καθε φορα,να πρεπει να ψηφιστει η καταστροφη της χωρας για να μπορεσουμε να παμε να ζητιανεψουμε ακομα μια δοση...μεχρι την επομενη φορα που θα πρεπει να ξαναπαμε.

Και ειναι πολυ παραξενο οτι οι ψηφοφοριες ειναι παντα κανονισμενες πριν τα ευρωπαικα συμβουλια,σκοπος φυσικα ειναι να πιεσουν τους βουλευτες να δωσουν την συγκαταθεση τους και να τους εκβιασουν ωστε να υποχωρησουν.
Λυση δεν θα βρεθει,η επικειμενη πτωχευση θα χειροτερεψει την οικονομικη κατασταση της χωρας,αβουλοι και ανικανοι οι διαχειριστες μας απλα θα πανε στην Ευρωπη για να ακουσουν την αποφαση τους για την χωρα,μετριοι και φτωχοι σε οραμα θα προσπαθησουν την τεραστια αυτη προδοσια τους να μας την παρουσιασουν και αυτην σαν λυση,το θεμα ειναι θα το καταφερουν?

Αν οσα γραφονται γινουν πραγματικοτητα απο τωρα και στο εξης οι διαχειριστες μας θα ειναι απλα διακοσμητικα στοιχεια,οι κυβερνητες μας θα εχουν αλλη εθνικοτητα οσο και να προσπαθησουν να το καλυψουν και αυτο.
Ο Παπανδρεου εχει τελειωσει και το ξερει,το μονο που τον κραταει στην θεση του ειναι τα ματ και οι συντροφοι του στο πασοκ,γυρισανε την χωρα 40 χρονια πισω,μας εκλεψαν την αξιοπρεπεια μας,μας εξυβρισαν μας λοιδωρησαν,μας εκαναν να νοιωσουμε φτωχοτεροι απο οτι ειμαστε.

Τωρα παραδιδουν την χωρα στους δανειστες μας,ποιος θα τους συγχωρησει για αυτο?

Δεν υπάρχουν σχόλια: