Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2011

Μονη ελαφρυνση για την χωρα θα ειναι η παραπομπη Παπανδρεου σε ειδικο δικαστηριο

Το ειχα γραψει και σε παλαιοτερη αναρτηση οτι και αυτο το κουρεμα θα μας το παρουσιασουν σαν νικη και επιτυχια και δεν διαψευστηκα,αυτοι που εσυραν την χωρα και την παραδοσαν στους δανειστες της,οι ιδιοι που μας αποκαλουσαν διεφθαρμενους και Τιτανικο και τωρα μας αποκαλουν περηφανο λαο,η απραγοι επι δυο χρονια διαχειριστες μας με την φασιστικη νοοτροπια"Εγω θελω να σωσω την χωρα"εμφανιζονται χωρις ντροπη και μας λενε οτι οι Γερμανοι μας αγαπανε,οτι το κουρεμα που θα μας καταδικασει  για δεκαετιες λεγεται"ελαφρυνση" και οτι θα εχουμε πρωτογενες πλεονασμα το 2012.....

Οπως ειχαμε και το 2011 που οπως ελεγαν θα επιστρεφαμε στις αγορες,ακριβως το ιδιο.

Και ενω στην αρχη ελεγαν οτι το νεο μνημονιο θα περσασει απο το κοινοβουλιο με 180 ψηφους τωρα προσπαθουν να το ανατρεψουν και αυτο..γιατι?
Γιατι ξερουν οτι με 180 ψηφους μαλλον δεν θα περασει και οτι θα βρεθουν χωρις δουλεια και κονομα.
Γιατι ξερουν οτι τα δικαστηρια ειναι ετοιμα να τους υποδεχθουν για τα εγκληματα που διεπραξαν κατα της χωρας χωρις να ρωτησουν κανεναν.

Ελαφρυνση ειναι το κουρεμα που οι ιδιοι ελεγαν οτι θα ειναι καταστροφικο για την χωρα,ελαφρυνση των συνταξιουχων απο τις συνταξεις τους,των εργαζομενων απο τις εργασιες τους,του λαου απο οτι του απομεινε απο την χωρα του.

Και ειναι τουλαχιστον αστειο να παραδεχθουν εστω και μια φορα οτι εχουν κανει λαθος,δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.
Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη ουτε στην φιλοπατρια ουτε στις αποφασεις τους,οτι και να ειπαν αντιθετο βγηκε με την παροδο του χρονου,το μονο που θα καταφερουν θα ειναι να βυθισουν την χωρα....οση ακομα ειναι στην επιφανεια και να καταστρεψουν τελειως την μεσαια ταξη αφηνοντας τον πληθυσμο ερμαιο στην διαθεση του καθε εργοδοτη,στις συνεχεις ανατιμησεις προιοντων,στην πεινα και την ανεχεια.

Λειτουργουν σαν ενα χουντικο συνοθυλευμα και κανουν οτι τους κατεβει στο κεφαλι ακουγοντας τις συμβουλες των εντολεων τους ελιτιστων και οπαδων της παγκοσμιας κυβερνησης.

Η μονη ελαφρυνση για την χωρα,την αξιοπρεπεια μας,την ηθικη μας ειναι να παραπεμφθει ο Παπανδρεου και οι κολητοι του σε ειδικο δικαστηριο,ολα τα αλλα θα ειναι μια διαιωνιση της ατιμωρισιας και της προσπαθειας τους να επιβιωσουν πολιτικα με καθε μεσον.

Αν η καταστροφη στην οποια μας εχουν φερει θα καλυτερευσει με την λεγομενη ελαφρυνση...με ποια λεξη θα αλλαξουν τον αργο θανατου του λαου μας?   

Δεν υπάρχουν σχόλια: