Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2011

Αληθεια...ψαχναμε Μεσσιες η Μεσιτες?

Κανουμε οτι κανουν και αυτοι,κατηγορουμε παντα καποιον αλλον για το χαλι μας,αυτοι κατηγορουν την Ευρωπαικη ενωση,τους Γερμανους,την Μερκελ,εμεις απο την αλλη κατηγορουμε αυτους,ποιους?

Αυτους που σε καθε εκλογικη διαδικασια ψηφιζαμε με κλειστα ματια,που μας διορισαν τα παιδια στο δημοσιο η στις δεκο,και στον δημο της περιοχης μας να τα διοριζαν παλι θα τους ψηφιζαμε.
Αυτους που κανονιζαν να παρουμε ρευμα απο την δεη για το αυθαιρετο που κτισαμε,που αφηναν οποιον ηθελε να κτισει οπου ηθελε και μετα αλλαζαν το σχεδιο πολης για να νομιμοποιησουν τις καμμενες εκτασεις.

Αυτους που μας εκαναν το χατηρι και εφερναν το παιδι μας που υπηρετουσε κοντα,να μην εχουμε ταλαιπωρια και εξοδα,αυτους που με οσους διορισαν στο δημοσιο το εκαναν μη λειτουργικο και επιζημιο για την χωρα,και μετα πηγαιναμε εμεις να εξυπηρετηθουμε και δεν μπορουσαμε και τοτε βριζαμε αυτους που εκαναν το δημοσιο τοσο χάλια επειδη ειχαν διορισει τους δικους μας συγγενεις σε αυτο.


Αληθεια τι περιμεναμε,πως θα τελειωνε αυτη η παραμυθενια σχεση μας,νευριαζουμε τωρα γιατι μας κλεβανε τοσα χρονια,γιατι δεν νευριαζαμε και τοτε?
Γιατι και εμεις δεν ενδιαφερθηκαμε να αλλαξουμε οσα κατεστρεφαν τον τοπο?
Γιατι καναμε χωμετερες παντου εκτος απο το δικο μας σπιτι?
Γιατι η φοροκλοπη ηταν κατι που ολοι παραδεχομαστε και μετα το κατηγορουσαμε?
Ειναι δικαιολογια ταχα οτι επειδη εκλεβαν εκεινοι ειχαμε κι εμεις το δικαιωμα να κλεβουμε?
Γιατι να περιμενουμε καλους εργοδοτες οταν και εμεις σαν εργοδοτες ειμαστε απανθρωποι?
Γιατι οσοι ειχαν το δικαιωμα της υπογραφης ηταν παντου περιζητητοι και μονο οταν τους επιαναν για δωροδοκια δεν τους ηξερε κανεις?
Γιατι λεγαμε οτι δεν αντεχουμε το φακελλακι οταν εμεις πηγαιναμε με το φακελλακι στο νοσοκομειο?

Τελικα πληρωνουμε αυτα τα οποια κατηγορουμε τωρα,διοτι αν μας ενοχλουσαν οπως τωρα δεν θα τα ανεχομαστε τοτε,και οσα περιγραφω ειναι λιγα,η συμπεριφορα μας στον διπλανο μας ειναι και ηταν πιο απανθρωπη απο την συμπεριφορα μας προς το κρατος.

Τι θελαμε τελικα,μια χωρα σαν αυτη που εχουμε τωρα,που με ανοιχτα τα ματια βλεπουμε οτι τιποτα δεν λειτουργει?
Η μια χωρα σαν αυτες που θα μας διοικησουν σε λιγο?
Οποιος εχει ταξιδεψει η ζησει στο εξωτερικο καταλαβαινει τι εννοω.

Οι πολιτικοι ειναι μερος του κορμιου μας,το κορμι μας εχει αρρωστησει,εκεινοι απο εμας και εμεις απο αυτους.
Σε αυτην την ιστορια δεν περιλαμβανω τους προδοτες της χωρας,δεν ειμαστε ολοι προδοτες,υπηρχαν λυσεις για την εξοδο απο την κριση,καποιοι ειχαν αλλα σχεδια.

Μην ψαχνετε λοιπον για φταιχτες,δεν τα φαγαμε ολοι μαζι αλλα τους βλεπαμε και δεν μιλαγαμε γιατι μας βολευε,δεν ζητησαμε πολιτικους με ηθος,ψηφιζαμε τον καθε απατεωνα ωστε να μπορουμε να κανουμε τις απατεωνιες μας ελευθερα.

Κακως.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: