Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2011

Μειωσεις στο εισοδημα και αυξησεις στις τιμες

Λογικα δεν ειμαι μονο εγω που αγοραζω τροφιμα καθε τοσο,και επισης δεν ειμαι μονο εγω που ζω με πολυ λιγα χρηματα,ολοι μας περναμε ενα δυσκολο γολγοθα γιατι απο την μερα που ανελαβε να μας σωσει ο ανικανος πρωθυπουργος μας το μονο που κανει ειναι να μας φορτωνει με βαρη και να μειωνει το εισοδημα μας με οποιον τροπο μπορει.

Θα περιμεναμε φυσικα να δειξει και το ιδιο  ενδιαφερον στο θεμα των τιμων των προιοντων,δεν μιλαω για τις τσαντες Μπερμπερυ και τα παλτα Αρμανι αλλα για το καθημερινο καλαθι καθε οικογενειας το οποιο ολο και με λιγοτερα γεμιζει καθε φορα.

Πως αυξανονται συνεχως τα προιοντα των σουπερ μαρκετ δεν το καταλαβαινω,καθε φορα και διαφορετικες τιμες και τιποτα δεν δειχνει οτι αυτο θα σταματησει,ενα κολπο που κανουν ειναι να βαζουν το ειδος σε προσφορα για 3-4 μερες και οταν επανελθει στην κανονικη του τιμη αυτη ειναι κατα πολυ αυξημενη.

Παραδειγμα οι φρυγανιες....1,41 ειχαν,μπηκαν σε προσφορα και μετα πηγαν στο 1,50 σε αλλο σουπερ μαρκετ ακριβως η ιδια συσκευασια εχει 1,80,μια ληστεια καθημερινη στην τσεπη μας,ειδαν οι βιομηχανοι οτι το κρατος ληστευει τον λαο και ειπαν να παρουν μερος και αυτοι.

Καθε προιον εχει διαφορετικη τιμη καθε εβδομαδα,κανενας ελεγχος καμια μειωση,πρεπει να τρεχει καποιος απο το ενα σουπερ μαρκετ στο αλλο για να μπορεσει να κανει αγορες αναλογα με την διαφορα των τιμων τους.

Ετσι θα συνεχιστει και δεν υπαρχει ελπιδα για να δειξει ενδιαφερον κανενας,αφηνουν εναν λαο να καταληστευεται απο οσους μπορουν να το κανουν.

Που θα βγει αυτο? 

Δεν υπάρχουν σχόλια: