Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2011

Kαθηστε να σας κουρεψουμε

Αυτη ειναι πλεον η μονη λυση μετα τις τοσες επιτυχημενες προσπαθειες του ασχετου με οτιδηποτε εχει καταπιαστει διαχειριστη μας,βλεπετε οτι και αν υποσχεθηκε απο το'λεφτα υπαρχουν"την Ιθακη,την εξοδο απο την κριση το 2011 ,κατεληξε σε αποτυχια,μας εχει κοστοσει πολυ ακριβα η ανικανοτητα του νεου καταλληλοτερου,εχουμε πληρωσει ακριβα τα ταξιδια και του ιδιου και των συντροφων του,τις αποφασεις του και τις νικες μαζι με τα ανυπερβλητα επιτευγματα του.

Κουρεμα με εξελιξεις που ουτε οι πιο ειδικοι δεν μπορουν να μας εξηγησουν ετοιμαζεται να επιβαλλει η Ευρωπαικη ενωση,και αν περιμενετε να παει να δωσει μαχη ο δοσιλογος τοτε λαθος περιμενετε,εχει ηδη παραδωσει την χωρα στους δανειστες της,εξ'αλλου αυτος ηταν και ειναι ο μοναδικος του στοχος.

Το κουρεμα λογικα θα φερει μεγαλυτερες μειωσεις των εισοδηματων των εργαζομενων και κανενας δεν σκεφτεται πως θα επιβιωσει ο λαος μετα απο τετοιες μειωσεις,το κουρεμα θα φερει επιτηρητες στα υπουργεια καθιστωντας την κυβερνηση απλους λογιστες της ευρωπαικης ενωσης.
Το κουρεμα θα καταστρεψει τα εναπομειναντα αποθεματικα των ασφαλιστικων ταμειων και κανενας δεν μας λεει ποιος και με τι θα πληρωνει τις συνταξεις των ηλικιωμενων συμπατριωτων μας.

Αυτη ειναι η νικη και το επιτευγμα του Παπανδρεου,για αυτο σχεδιασε,εκβιασε,απειλησε και διεγραψε,αυτη ειναι και η δημοκρατια του.

Η παρανοια του καποια μερα θα αποδειχθει,αυτοι που τον ακολουθησαν σε αυτο το εγκλημα πρεπει να τιμωρηθουν παραδειγματικα,η χωρα θα ξεκινησει απο το μηδεν,ανθρωποι θα υποφερουν.

Ας μας γινει μαθημα αυτο,να ειμαστε πολιτες και οχι οπαδοι σαπιων συστηματων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: