Τετάρτη, Απριλίου 11, 2012

Με Ξεπερνάει.

-Που όλοι ασχολούνται με την επίθεση που δέχτηκε από "άνδρες"των ΜΑΤ η δημοσιογράφος Ράνια Μανιού και κανείς με τον ξυλοδαρμό πολίτη που συνέβη λίγα λεπτά πριν και έχει καταγραφεί από την ίδια κάμερα.
-Που οι φωτορεπόρτερ διαμαρτύρονται για το χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι ο Μάριος Λώλος απο ΜΑΤ αλλά συνεχίζουν να καλύπτουν φωτογραφικά τα πολιτικά αφεντικά τους.
-Που ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε τον Μάριο Λώλο στο νοσοκομείο που χειρουργήθηκε αλλά όχι τον 18χρονο Κώστα Χαιρέτη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ξυλοδαρμό μπάτσων όπως καταγγέλει η οικογένεια του.
-Που καταγγέλεται η απεργία των ναυτεργατών ως πλήγμα στον τουρισμό αλλά η ένταξη του Οίκου Ναύτου στον ΕΟΠΥΥ δεν καταγγέλεται ως πλήγμα στην υγεία των ναυτεργατών.
-Που ο Σαμαράς θέλει να μπει στο Πολυτεχνείο για να κλείσει το Indymedia αλλά εμείς "δεν θέλουμε" να μπούμε στα κτίρια του Αλαφούζου και του Μπόμπολα για να κλείσουμε το Mega και τον Skai.
-Που ο Δημήτρης Χριστούλας στο γράμμα που άφησε λέει ότι θα έπαιρνε το Καλάσνικοφ και ότι προβλέπει ότι οι νέοι χωρίς μέλλον θα πάρουν τα όπλα αλλά τα ΜΜΕ θεωρούν ότι όσοι πέταξαν πέτρα αμαύρωσαν την συγκέντρωση που έγινε για την αυτοκτονία του.
-Που -πάλι-ο Σαμαράς θέλει να κλείσει το Indymedia γιατί δημοσίευσε προκήρυξη.Αν δηλαδή είχε δημοσιευτεί στο Facebook θα ήθελε να το κλείσει?
-Που αν σε πιάσουν να πετάς πέτρα μπορεί να σαπίσεις στην φυλακή αλλά αν είσαι μπάτσος και κάνεις δολοφονική επίθεση θα διαταχθεί ΕΔΕ.
-Που όλες οι απεργίες που έγιναν τα 2.5 τελευταία χρόνια απέτυχαν αλλά κάποιοι θεωρούν ακόμη ότι αυτός είναι ο δρόμος ανατροπής και όχι η Εξέγερση στα χνάρια του Δεκέμβρη και της Κερατέας.
-Που "ξεπέρασαμε"τους άστεγους,πιάσαμε τους μετανάστες,για να τους αφήσουμε και να πιάσουμε τους αυτόχειρες και μετά να τους αφήσουμε και αυτούς και να πιάσουμε τους επόμενους.
-Που ο Γ.Παπαμιχαήλ και η Βάνα Μπάρμπα θα διεκδικήσουν μια θέση στα βουλευτικά έδρανα και ο κυρίαρχος λαός πολύ πιθανά να τους την δώσει.
-Που η φαντασίωση του ελικόπτερου έγινε φαντασίωση κάλπης μέσα στο παραβάν.
-Που η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη θεωρείται Αριστερά και ο Συριζα της απευθύνει κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας.
-Που Διαμαντοπούλου-Λοβέρδος θεωρούνται "σοβαροί" και Βεργής-Αλεξανδράτου όχι.
-Που ο Παπακωνσταντίνου δηλώνει πως δεν μπορεί να βγει πια έξω να πιεί έναν καφέ αλλά παρ'όλα αυτά θα είναι ξανά υποψήφιος.
-Που μπαίνεις στο twitter και το fb και νομίζεις πως απο λεπτό σε λεπτό θα γίνει Επανάσταση,μετά πας σε συλλαλητήριο και βλέπεις τους ίδιους και τους ίδιους που έχεις μάθει μέχρι και το όνομα του μπατζανάκη τους απ'έξω.
-Που θέλουν να περιορίσουν δια νόμου τις διαδηλώσεις και όλοι εμείς περιμένουμε πρώτα να το κάνουν και μετά να αντιδράσουμε (που λέει ο λόγος αντιδράσουμε).
-Που ο Βορίδης ως ακτιβιστής της δεξιάς υπουργοποιείται αλλά ο διαδηλωτής που θα πετάξει πέτρα είναι παρακρατικός που πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
-Που ενώ δεν υπάρχει ελπίδα,εγώ συνεχίζω καταβάθος να ελπίζω..με ξεπερνάει.
http://monahus.blogspot.com.au/2012/04/blog-post_10.html?spref=tw

Δεν υπάρχουν σχόλια: