Σάββατο, Απριλίου 07, 2012

Οι δολοφονιες θα συνεχιστουν

Πιστευει κανεις οτι θα αλλαξει κατι στον προγραμματισμο και την συνεχεια που θα εχουν τα μετρα εναντιον του λαου επειδη ο ανθρωπος αυτος αυτοκτονησε πριν λιγες μερες?
Πιστευει κανεις οτι η συμμορια που κυβερναει περα απο τα θλιμενα λογια τα υποκριτικα εχει καταλαβει τι συμφορα εχει σπειρει σε ολες τις ελληνικες οικογενειες?

Εχει κανεις την εντυπωση οτι οι λησταρχοι που κυβερνανε εχουν σκοπο να κανουν εστω ενα βημα πισω και να μας αφησουν να παρουμε μια ανασα?

Οχι,δεν θα συμβει τιποτα,υποβαθμισαν το θεμα και αυτοι και τα μπουρδελοκαναλα τους,ειπαν θα ξεχαστει και θα συνεχισουν οπως εχουν την εντολη να το κανουν.

Η χουντα που κυβερναει δεν ενδιαφερεται για τον λαο....τον φοβαται,ξερει οτι ειναι παρανομη και αντισυνταγματικη και θα προσπαθησει να επιβαλει οσα μετρα δεχθουμε εμεις,και επειδη τα δεχομαστε εστω και με διαμαρτυριες εκεινη θα συνεχισει να τα επιβαλει.

Η χουντα που κυβερναει αποτελειται απο κυνικους δολοφονους,απο τον Παπαδημο,τον Βενιζελο και τον μη συμμετεχοντα στην συγκυβερνηση Σαμαρα,διπλα της στεκονται τα συμφεροντα που την υποστηριζουν,και δεν ειναι λιγα αυτα.

Τα μετρα θα γινουν χειροτερα,μην περιμενετε κανενα ελεος,τα μετρα θα τελειωσουν οταν παρουν τα δικα μας μετρα,μην ακουτε τις φωνες λυπης και κατανοησης.

Το χειροτερο που μπορουμε να τους κανουμε ειναι στις επομενες εκλογες να στειλουμε σπιτι τους μεχρι να βρεθει καποιος Ελληνας να τους δικασει ολους αυτους τους εγκληματιες,αυτους που αφησαν νεους χωρις εργασια,οικογενειες χωρις ψωμι,ηλικιωμενους χωρις φαρμακα και συνταξη.

Το καλυτερο που μπορουμε να τους κανουμε ειναι να αυτοκτονουμε ετσι αμιλητοι στα σπιτια μας.

Τουλαχιστον παρτε και εναν απο αυτους μαζι σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: