Σάββατο, Απριλίου 21, 2012

Εκλογες με την πλατη στον τοιχο

Να λοιπον που γιναμε παλι πολιτες,τελευταιοι αυτη την φορα,οχι πρωτοι,αλλα πολιτες,αποφασισε η χουντα να κανει εκλογες,αυτο που φοβαμαι ειναι οτι θα τις κερδισει κιολας,κι ο Παπαδοπουλος οποτε εκανε εκλογες τις κερδιζε θυμαμαι.

Και ξεχασαν τι μετρα εχουν παρει δυομισυ χρονια οι εγκληματιες,ξεχασαν οσους εχουν αυτοκτονησει,τους ανεργους,τους αστεγους,τους πεινασμενους....και μιλανε με τους πολιτες,ποιους πολιτες?
Τις συμμοριες που τους περιτριγυριζουν,τους λενε ψηφιστε μας αλλοιως το χανουμε το οικοπεδο...και δεν το εχουμε πουλησει ακομα,ψηφιστε μας γιατι αν δεν μας ψηφισετε θα γινει στην Ελλαδα οτι δεν εγινε ποτε,θα πεσει ικτερος,ευλογια,ιλαρα και μαγουλαδες,θα γεμισετε μουνοψειρες και θα ερθει περιοδος στους αντρες ενω οι γυναικες θα βγαλουν γενια.

Αυτα και χειροτερα απειλουν τον λαο οτι θα παθει,ο ενας ο αντισυνταγματολογος της συμφορας κι ο αλλος ο γκομενος της Βισση,διοτι τιποτα αλλο σημαντικο δεν εχει κανει στην ζωη του.

Και λενε οτι θα παθουμε ολα αυτα....δεν μας λενε ομως τι θα παθουμε αν τους ψηφισουμε γιατι αν μας το πουν τοτε δεν εχουν ουτε μιση ελπιδα.
Και σιχτηριζουν που θα μπει η Χρυση Αυγη στην Βουλη αυτοι που εξεθρεψαν τους φασιστες και το παρακρατος που καιει την Αθηνα και σκοτωνει αθωους,μιλανε για ναζι αυτοι που εχουν εκπαιδευσει τα Ματ να κτυπανε αλυπητα γερους νεους και παιδια,μιλανε για δημοκρατια αυτοι που καταδικασαν μια χωρα να πεθανει αβοηθητη,δημοκρατια εννοουν την βουλευτικη τους αποζημιωση και τα προνομια τους.

Εκλογες με την πλατη στον τοιχο,η χουντα θελει νομιμοποιηση,και ο Παπαδοπουλος το εκανε,εγινε προεδρος της δημοκρατιας,μετα απο αυτο ομως κατερρευσε και πεθανε στην φυλακη.

Το ιδιο ευχομαι και ελπιζω και για τους τωρινους δικτατορες.

Στην επετειο της περασμενης χουντας.
Σημερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: