Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2014

Βγαινουμε απο το μνημονιο!!!

Συνεχιζει τις ομιλιες του η υπηρετρια της Μερκελ,οπου βρει μιλαει,πιστευω οτι και στη χεστρα θα λεει οτι βγαινουμε απο το μνημονιο,και που θα παμε χειμωνιατικα μωρη κουλη?
Εξω στο κρυο θα μεινουμε?

Αυτο φυσικα θα ειναι το ανεκδοτο της χρονιας,οτι θα βγουμε απο το μνημονιο,δηλαδη και τι.....θα αυξηθουν οι μισθοι στο επιπεδο προ του μνημονιου μιας και θα βγουμε?
Θα επανελθουν τα εργασιακα δικαιωματα εκει που ηταν πριν μπουμε,θα ακυρωθουν ολες οι χουντικες αποφασεις και ολα τα προεδρικα διαταγματα τωρα που θα ειμαστε απ'εξω?

Μα ποσο μαλακες μας περνας ηλιθια παραμυθατζου?

Αδιαντροπος,ικετης των πλουσιων και τιμωρος των φτωχων,ενας ανικανος που τον στηριζουν οι ξενοι κατακτητες και τα ματ,που τον χειροκροτουν και αυτος νομιζει οτι κατι πετυχε.

Θα βγουμε απο το μνημονιο,το λεει και το ξαναλεει,τι αλλο να πει για να πεισει μερικους πιο ηλιθιους απο αυτον και να τον ξαναψηφισουν?

Δεν φταιει αυτος,ο βλακας δεν φταιει που ειναι βλακας,ετσι γεννηθηκε,και αυτος βλακας ειναι,εμεις φταιμε,που αντι να του δωσουμε μια κλωτσια να παει στον διαολο και ακομα παρα περα ανεχομαστε εναν ανικανο στο κεφαλι μας.

 Ενας λαος επι του καναπεως
να κυβερνιεται απο ενα πεος.

Κι αυτος στην φωτογραφια Σαμαρας λεγεται,αλλα τουλαχιστον εχει δουλεψει εστω και μια μερα στην ζωη του,δεν εζησε σαν παραφυαδα τρωγωντας τα σπλαχνα της χωρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: