Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2014

Το δικο μας ΟΧΙ

Ακομα μια επετειος πισω απο τα καγκελα,ακομα μια επετειος με τους κατακτητες να πανηγυριζουν την παραδοση της χωρας στους δανειστες της,να μας μιλανε για απογειωση και αναπτυξη την ωρα που καποιος ανεργος στην βορεια Ελλαδα αυξησε τον αριθμο των αυτοκτονιων τελειωνοντας στην ζωη του σε μια ερημικη αποθηκη.

Μια επετειος σκληρη,με την πλειοψηφια του λαου ακομα να μην μπορει να καταλαβει που μας οδηγουν αυτοι οι απανθρωποι που καλοτρωνε με χρυσα κουταλια.

Στο τουιτερ η Κυρια Βοζεμπεργκ...ευρωβουλευτης με 15 χιλιαρικα στην τσεπη τον μηνα μου εγραψε οτι λυπαται για μενα....
Λυπαται για μενα επειδη την αποκαλεσα κακη κομπαρσα στη ταινια με την Βλαχοπουλου αλλα και κακη πολιτικο.

Της απαντησα οτι πρεπει να λυπαται τους χαμηλοσυνταξιουχους που δεν μπορουν πλεον να επιβιωσουν με τις πενιχρες τους συνταξεις και σε αυτο συνεβαλλε κι η ιδια με το ναι σε ολα της.

Ζουμε σε δυο χωρες,την χωρα των δοσιλογων που προσπαθουν με καθε μεσο να κρατησουν την εξουσια για να συνεχισουν να ληστευουν τον λαο .....και την χωρα των πληβειων,των δουλων που πληρωνονται ψυχια για οκταωρα και δεκαωρα εργασιας,που αναγκαζονται να πληρωνουν τα χαρατσια της χουντας του Σαμαρα που ορκιζεται οτι σωζει την χωρα.

Το δικο μας οχι ποτε θα το πουμε?

Οχι στην φασιστικη κυβερνηση του Βοριδη,του Αδωνι,του Πλευρη,ολων αυτων που ξεπλυνε και νομιμοποιησε ο χορηγος της Χρυσης αυγης και συμβουλατορας της.... ταχα πρωθυπουργος μας.

Οχι στην ανεργια και τα προγραμματα εσπα της πεινας που δινουν 5.400 ευρω στον παροχο και 1.600 στον εργαζομενο.

Οχι στην ελλειψη πρωτοβαθμιας υγειας,οχι στην ελλειψη φαρμακων,δεν ειμαστε ζωα να τρεχουμε σαν ζητιανοι σε κοινωνικα ιατρεια και φαρμακεια να ζητιανευουμε φαρμακα και νοσηλεια.

Οχι στην ασελγεια των αξιων μας απο γελοιους αντιπροσωπους κομματων ηλιθιοτητας.
Δικαστηρια για οσους,ολους που προδωσαν την χωρα τοσες δεκαετιες.

Δεν τα φαγαμε μαζι,μην δεχεστε την μεταφορα της ενοχης τους σε εσας.

Να φυγει η χουντα του Σαμαρα,δεν αντιπροσωπευει και ουτε ποτε αντιπροσωπευε τον λαο.

Οχι...το δικο  μας οχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: