Σάββατο, Απριλίου 25, 2020

Ένα σωσίβιο για τον... νέο Μωυσή!!!


Μέσα σε μια μέρα κατέρρευσε με πάταγο το προφίλ… του νέου Μωυσή που χτίζαν με κόπο, με το αζημίωτο πάντα, οι προπαγανδιστές του Μαξίμου.
Μακάρι να μπορούσαν οι κολακείες να φτιάχνουν ηγέτες.
Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πιο σύνθετη.
Άντε να δούμε τώρα πως ο… νέος Μωυσής θα συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Και πως θα μετριάσει τον αρνητικό αντίκτυπο απόρροια του κορονο-σκανδάλου με το πρόγραμμα voucher για τους επιστήμονες και του χάους που επικρατεί στις δομές και τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών με κίνδυνο να εξαπλωθεί ραγδαία ο κορονοϊός.
Ελπίζουμε το σχέδιο που θα παρουσιάσει στον λαό για την μετα-κορονοϊό εποχή να μην καταρτιστεί με την ανάλογη προχειρότητα και ανικανότητα.
Πολύ αμφιβάλουμε ωστόσο, διότι από τότε που ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας ο κύριος Μητσοτάκης δεν παύει να μας απογοητεύει με τις κινήσεις του.
Άρα είμαστε σίγουροι ότι κι αυτή τη φορά μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις.
Πάντως για παν ενδεχόμενο… ο νέος Μωυσής ας κρατάει κι ένα σωσίβιο μαζί του όταν θα οδηγεί τον λαό στη γη της επαγγελίας.
Εκτός κι αν νομίζει ότι θα γλυτώσει τον πνιγμό με τις νέες επικοινωνιακές πομφόλυγες που θα βαφτίσει επιστροφή στην κανονικότητα.
Προφανώς σαν αυτή που μας υποσχέθηκε για να υφαρπάξει τις ψήφους μας και δεν ήρθε ποτέ.
Σαν δεν ντρέπεστε να λέτε τέτοια πράγματα για τον μεγάλο ηγέτη που με το που πάτησε το πόδι του στο Μαξίμου βγήκε ο ήλιος πάνω από την Ακρόπολη, θα σπεύσουν να πουν κομματικοί και λοιποί κλακαδόροι.
Ξεχνώντας βέβαια να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις για το γεγονός ότι ο ηγέτης τους ξεπέρασε ακόμη και τον τυχοδιωκτισμό του Τσίπρα.
Ξεχνώντας να μας πουν γιατί προέβη στην μεγαλειώδη κωλοτούμπα των Πρεσπών.
Ή γιατί έβαζε κυβερνητικούς λαγούς να μιλάνε ανοιχτά για ξεπούλημα του Αιγαίου και συνεκμετάλλευσή του με τους Τούρκους, λες κι ήταν τσιφλίκι του.
Ή γιατί αποφάσισε να μετατρέψει την Ελλάδα σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, μετά την νέα κωλοτούμπα που ακολούθησε κατόπιν της δήθεν ηρωικής αντίστασης στον Έβρο.
Ή γιατί επί της ουσίας πάτησε επί πτωμάτων εκμεταλλευόμενος την επέλαση του κορονοϊού για να επισκιάσει την αποτυχία του οικονομικού success story, καθώς ο προϋπολογισμός είχε αρχίσει να μπάζει από παντού πριν την έλευση του ιού.
Με τραγικότερο όλων την νεκρανάσταση του Τσίπρα.
Που κουνάει πλέον το δάκτυλο στον Μητσοτάκη, τόσο για το κορονο-σκάνδαλο με τα vouchers όσο και για τις υγειονομικές κορονο-βόμβες στις χαβούζες ψυχών.
Η όμορφη προπαγάνδα όμορφα καίγεται… νεοφιλελεύθερα αδέρφια!!!
Θέλετε και δεύτερη τετραετία… τρομάρα σας!!!

 http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/ena-sosibio-gia-ton-neo-mousi/10.143994

Δεν υπάρχουν σχόλια: