Σάββατο, Απριλίου 04, 2020

Προπαγανδα

Αρχισαν οι δημοσκοπησεις που δειχνουν ποσο πολυ εγκρινουν οι πολιτες τα μετρα που εχει παρει η κυβερνηση της ΝΔ και ο πρωθυπουργος Κουλης,ολα αυτα μας θυμιζουν τα γκαλοπ στην εποχη του Συριζα που παλι καποια απο αυτα εδειχναν την αποδοχη των μετρων της τοτε ανικανης κυβερνησης του.
Λογικο ειναι να βλεπει θετικα ο λαος την κυβερνηση Μητσοτακη διοτι απο τον στραβο προτιμαει τον μονοφθαλμο,σου λεει ο αλλος,ποιον να εμπιστευτω ...τον Πολακη?Και εμπιστευεται τον Κικιλια,δηλαδη δεν υπαρχει εναλλακτικη φιλε,ειμαστε ετσι η αλλοιως χαμενοι απο χερι.

Αυτα παντα συμβαινουν σε λιψες δημοκρατιες,η δικη μας ειναι μια απο αυτες,ειναι παραλογο να στηριζουν ολα τα μιντια ενα καθεστως,να μην υπαρχει μια σωστη και δημιουργικη κριτικη σε οσα κανει ο καθε Πρωθυπουργος αλλα να τον λιβανιζουν και να τον προσκυνουν διχως ορους.

Φυσικα και αυτος τους ανταμοιβει πλουσιοπαροχα,παρ΄ολο που δεν υπαρχουν λεφτοδεντρα για τους εργαζομενους αυτος βρισκει παντα τροπους να πληρωσει για την δουλικοτητα τους,παραδειγματος χαριν αυτη την φορα βρηκε οτι χρειαζονται 11 εκατομμυρια για να μας ενημερωσουν τα μιντια για τον Κορονοιο,και επισης βρηκε οτι μπορει να αποφυγουν να πληρωσουν τις δοσεις για τις συχνοτητες που χρησιμοποιουν.
Γιατι να μην τον γλυψουν?

Θα μου πεις τωρα εσυ οτι ειμαι κακοπιστος και βλεπω παντου ανικανους,οχι,δεν βλεπω,ειναι,αλλοιως πως μπορει καποιος να δινει πενταροδεκαρες για να ζησει ενας εργαζομενος 45 μερες και να μην υπαρχει απο πουθενα κριτικη οτι αυτο το ποσο δεν αρκει ουτε για να χεσει,οσο για την καταθεση μισου μισθου απο βουλευτες και παρατρεχαμενους ειναι σκονη στα ματια,οταν εχεις εκατομμυρια και ακινητα και οφ σορ τι ειναι δυο μισοι μισθοι ?

Απο την αλλη εχει αφησει εντελως ανυπερασπιστους τους πληβειους που δεν εχουν καμια φωνη,ουτε κανενα απο αυτα τα καναλια η εφημεριδες θα ασχοληθουν μαζι τους,και δεν ειναι λιγοι ολοι αυτοι.
Φυσικα δεν ειναι η μονη κυβερνηση που τα κανει αυτα,και οι προηγουμενες τα ιδια εκαναν.

Ανθρωποι σαν τους αστεγους
Σαν τους μακροχρονια ανεργους
τους ανεργους που δεν δικαιουνται επιδομα ανεργιας,και ειναι οι 9 στους δεκα.
Τους ανθρωπους που ζουν με 200 ευρω τον μηνα απο το εισοδημα αλληλεγγυης

Αυτοι παραμενουν ξεχασμενοι και παρατημενοι χρονια τωρα,απο τοτε που η γελοια υφυπουργος εργασιας η Φωτιου εδωσε το 70αρι ευρω τον μηνα για καρτα σιτησης.

Αλλα και για τον ΕΟΔΥ υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα.
Αν εισαι πολιτικος τα τεστ για τον κορονοιο ειναι διαθεσιμα και απλετα για σενα και την οικογενεια σου,ασχετα αν δεν εχεις κανενα συμπτωμα.
Αν δεν εισαι τοτε παρ ολο που εχεις συμπτωματα καθεσαι σπιτι σου και αν ζησεις εζησες,τα παραδειγματα ειναι προσφατα.

Αυτο δεν ονομαζεται δημοκρατια
Μπουρδελο ονομαζεται.
Γιατι αν δεν μπορεις να εχεις στην χωρα σου ισονομια και ισοπολιτεια τοτε παραιτησου,τι μας το παιζεις οτι ενδιαφερεσαι για ολους?

Η προπαγανδα δεν στεριωνει για πολυ,ενα μικρο λαθος χρειαζεται και γκρεμιζεται το αγαλμα που στηνουν προσεκτικα του ηγετη με οραμα και ενδιαφερον για τον λαο του.
Και τοτε η κατρακυλα δεν σταματαει.

Η σημερινη κυβερνηση χρησιμοποιωντας τον φοβο σαν οπλο κανει οτι της αρεσει,αλλα καποια στιγμη αυτο θα σταματησει,τοτε θα μεινει αοπλη μπροστα σε εναν λαο που θα πρεπει να πληρωσει οσα τωρα η ιδια του αναστελλει.
Αλλα δεν θα εχει ουτε δουλεια,ουτε εισοδημα για να το κανει.
Ποσο μαλλον να φαει.
Και τοτε θα φανει αν το 80% η οποιο ποσοστο θα κρατησει την εικονα του Πρωθυπουργου στην θεση της.
Η θα την ριξει στον καλαθο των αχρηστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: