Πέμπτη, Απριλίου 09, 2020

Περαστε κοσμε

Βρηκε ανοιχτες τρυπες η ΝΔ και θα δουν εσοδα εκατομμυριων οι φιλοι της στα ταμεια τους,εκει που δεν υπαρχουν λεφτοδεντρα για τους εργαζομενους και  τους δινουν τον μισο μισθο οταν ολες οι αλλες χωρες δινουν 80-90% του εισοδηματος που χανουν......

Βρεθηκαν πολλα για τους φιλους τους,αδιαντροπα και προστυχα.

Εντεκα εκατομμυρια για να μας πουν ποσο κακος ειναι ο κορονοιος πηραν τα μεσα μαζικης τρομοκρατησης που κανουν ατελειωτα ρεπορταζ για το ποσοι και ποσο ασχημα πεθαινουν αλλου αλλα καθολου για τις ελλειψεις που υπαρχουν στα δικα μας νοσοκομεια,αναγαγουν δε τον Κουλη ως Μωυση και Ελ Σιντ της πολιτικης στην χωρα και τον Τσιοδρα σαν Αγια Τερεζα της ορθοδοξιας ενω δεν παραλειπουν να μας ενημερωσουν για το ποσο σεξυ ειναι το πηθικακι που καθεται διπλα του και ονομαζεται Χαρδαλιας,αυτος που μας φοβιζει καθε μερα ποσο προστιμο θα μας βαλει αν βγουμε στο μπαλκονι να κλασουμε.
Θα εχετε καταλαβει οτι τα ΜΜΜ προηγουνται παντα των μετρων που λαμβανονται,ειδικα οταν μερικα απο αυτα εχουν φροντισει τα ιδια να τα δημιουργησουν με ψευτικα ρεπορταζ σε συνεργασια με τους χουντικους υπουργους της κυβερνησης. 

Επισης τα αγαπητα καναλια απαλλαχθηκαν απο την πληρωμη της δοσης για τις συχνοτητες που χρησιμοποιουν κι ετσι το λιβανισμα του Κουλη γινεται ακομα εντονοτερο καθημερινα.

Επομενοι φιλοι τα ΙΕΚ-ΚΕΚ τα οποια θα επιμορφωσουν με τις πτωχες γνωσεις τους αποφοιτους πανεπιστημιων με μεταπτυχιακες σπουδες η και ανωτερους ακομα,δλδ βαζουνε την καθαριστρια να μαθει στο αφεντικο πως να σκουπιζει,τοση ξεφτιλα σε εναν ολοκληρο κοσμο που τον υποβαθμιζουν για 600 ευρω,και το χειροτερο.....ο κοσμος αυτος στην αναγκη του το βρισκει φυσιολογικο να υποβαθμιζεται.

Μεσα στην αναμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται,ολοι το γνωριζουν αυτο,οποτε η συμμορια της δεξιας δεν ειναι χαζη για να αφησει την ευκαιρια να παει χαμενη,θα ξεκωλωσει καθε τι που υπηρχε ωστε μετα την κριση να το ξαναστησει οπως βολευει τους εργοδοτες και την φιλοσοφια της,και θα ειναι πολυ χειροτερα απο τον κορονοιο αυτο που θα ζησουμε μετα,προετοιμαστειτε και ενημερωθειτε απο ανεξαρτητες πηγες,οχι απο Εισαγγελατους και Ζαχαρεες....

Γιατι μπορει να μην εχουν λεφτοδεντρα για τους εργαζομενους,εχουν ομως σχεδιο και οραμα,κι εκει που θελουν να τους φτασουν δεν θα εχει επιστροφη.

Και θα το δουμε ολοι μας να συμβαινει.
Συντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: