Πέμπτη, Απριλίου 16, 2020

Μαζεψτε τον Φασιστα

Χρονια τωρα αυτο που αποκαλουν οι πολιτικοι δημοκρατικη χωρα εχει ενα τεραστιο αγκαθι στα πλευρα της...εκτος απο τους ανεπαγγελτους,τους ανικανους,τους μιζαδορους,τους γελοιους και γραφικους βολευτες εχει και τον:

Αδωνη

Κλασσικο παραδειγμα φασιστα και ειναι αξιο αποριας οτι αυτο το πραγμα επιπλεει με καθε κυβερνηση.
Οπως τα σκατα.

Ολοι τον θυμομαστε να εξυβριζει το κομμα που ανηκει τωρα με τα χειροτερα επιθετα,το σοι του Μητσοτακη με ακομα χειροτερα,και ξαφνικα απο το μικρο κομμα που βρισκοταν ανηλθε σε αυτο που εβριζε,χωρις να παραπονεθει κανεις,χωρις κανεις να πει ρε παιδια...αυτος μας ξεφτιλιζε καθε μερα σε ολα τα καναλια....ναι,ξεχασα να πω οτι τα καναλια ειναι το αγαπημενο σπορ του Αδωνη,απο το πρωι ως το βραδυ,δωσ του καναλι η ραδιοφωνο να ουρλιαζει με την τσιριχτη φωνουλα του οτι μαλακια του κατεβει και δεν θελει τιποτα αλλο.

Ολοι θυμομαστε αυτο που ειχε πει σαν υπουργος υγειας οτι"Οποιος δεν προσαρμοζεται πεθαινει"φυσικα ο τομεας της υγειας οπως τον αφησε ηταν ικανος για αυτο μονο,να πας και να πεθανεις.
Εριστικος,αγενης,γελοιος βγηκε τωρα να μιλησει και για τους ανεργους,και κυριως τους μακροχρονια ανεργους.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra χαρακτήρισε ως «προκατειλημμένο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη» το δημοσιογράφο που παρέθεσε στοιχεία περί 500.000 μακροχρόνια ανέργων στην Ελλάδα.
Παράλληλα, ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «θεωρούμε ότι κάποιος που είναι περισσότερο πίσω (άνεργος για πάνω από 30 μήνες) για να ζει, κάπως στην πραγματικότητα εργάζεται, άρα δεν το δηλώνει. Αν κάποιος είναι μακροχρόνια άνεργος 30 μήνες, 40 μήνες, 50 μήνες και δεν παίρνει κανένα επίδομα από το κράτος, με κάποιον τρόπο άλλο επιβιώνει».Όταν ο δημοσιογράφος αποκάλεσε τη σκέψη αυτή «υπερβατική», ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Ε καλά, αν βρείτε εσείς άλλο τρόπο να μου το πείτε. Εκτός και αν ακούτε πρώτη φορά από μένα πως στην Ελλάδα υπάρχει η μαύρη εργασία».

 https://www.alfavita.gr/politiki/318972_oi-perissoteroi-makrohronia-anergoi-ergazontai-kryfa-i-mayra

Αντι να κατσει να σκεφτει...αν ειχε εγκεφαλο πως ζει ενας μακροχρονια ανεργος,πως ενα ολοκληρο κρατος τον αφηνει στην τυχη του να επιβιωνει με οτι μπορει,να ταλαιπωρειται ψαχνοντας για εργασια,ειδικοτερα οι μεγαλυτεροι σε ηλικια και να ζει με ελαχιστα......

Βρηκε να πει αυτο.

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ

Μαζεψτε το το ρεμαλι που με γλυψιμο και πανουργια καταφερε να βρισκεται εκει που ειναι τωρα,εκτος αν εχετε κατι χειροπιαστο να μου πειτε,,,,,εχει κανει κατι στην πολιτικη του καριερα εκτος απο το να λεει μαλακιες?
Εχει πετυχει κατι?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ?

Μαζεψτε τον τον φασιστα

ΑΡΚΕΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: