Σάββατο, Αυγούστου 22, 2020

Μπαχαλο

 Ζουμε σε ενα μεγαλο μπαχαλο χρονια τωρα στην υποτιθεμενη δημοκρατικη μας χωρα,φυσικα εμεις φταιμε γιατι εμεις ψηφιζουμε ολους αυτους τους ανεπαγγελτους να ερθουν να μας κυβερνησουν,και τι γινεται στο τελος?

Της Πουτανας,αυτο γινεται.

Ο τελευταιος χρονος ηταν κολαση,κανεις δεν περιμενε τον 21 αιωνα να ερθει μια επιδημια και να γαμησει καθε συνηθεια και καθε οργανωμενο κρατος,δεν τα καταφεραμε ασχημα,μεχρι ενος σημειου,μετα αρχισαν οι μαλακιες και οι γελοιοτητες και να μας τωρα παλι απο την αρχη να προσπαθουμε να βρουμε λυσεις.

Και τι γινεται?

Βγαινει ο καθε χαζοβιολης υπουργος και ανακοινωνει μετρα,π.χ.

Σταικουρας

Θα βοηθησουμε τους πολιτες με το εμβολιο για τον Κορωνοιο,εννοει οτι θα πληρωσουν και οι πολιτες κατι βρε παιδι μου,μην τα θελουν ολα τζαμπα.

Καπακι βγαινει ο Κουλης

Δωρεαν θα ειναι το εμβολιο για ολους.Ξεκρεμαστος και ρεζιλι ο υπουργος.

Να και η Κεραμεως,αυτη σαν αναποδη τσαγιερα ειναι αλλα τελως παντων,βγαινει σε ολα τα μιντια,οι μασκες θα αγοραζονται απο τους γονεις για τα παιδια τους που θα πηγαινουν σχολειο.

Να σημειωθει οτι επι μηνες μας ελεγαν οτι οι μασκες δεν ειναι καλες και ισως ειναι και επικινδυνες αλλα μετα αλλαξαν αποψη,αντε μετα να τους πιστεψεις.

Καπακι βγαινει ο Κουλης και ανακοινωνει οτι οι μασκες θα δινονται δωρεαν απο το κρατος.

Πολυ σπαταλος αυτος ο ανθρωπος.

Και γιατι τους κραταει ολους αυτους και δεν αναλαμβανει ολα τα υπουργεια μονος του,αφου τους αχρηστευει με οσα κανει,συνενοουνται πριν ανακοινωσουν κατι η ο καθενας λεει οτι του καβλωσει? 

Οι λοιμωξιολογοι δεν ξερουν τι τους γινεται,κανουν πειραματα πανω στις πλατες μας,αποδειξη οτι ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας λεει πως οι μασκες στα παιδια ειναι απαραιτητες απο 12 ετων και πανω και μονο αν δεν μπορει να τηρηθει ενα μετρο αποσταση μεταξυ τους,τι κανουν οι δικοι μας?

Αποφασισαν μασκες σε παιδια απο 3 ετων ενω θα ειναι στοιβαγμενα στα ιδια θρανια 20-30 στην αιθουσα,καλυτερα θα κανουν να βγαζουν ανακοινωσεις για το αν ειναι καλυτερο να πλενουμε τα ρουχα με Skip η με Ariel.

Το αλλο μπαχαλο,καθε χρονο ανακοινωνουν τις τοποθετησεις νεων αναπληρωματικων δασκαλων-καθηγητων,τελος Αυγουστου,τα σχολεια αρχιζουν 7 Σεπτεβριου,ποτε θα πανε οι ανθρωποι εκει που τοποθετηθηκαν,ποτε θα βρουν σπιτι,θα τακτοποιηθουν?Πληρης ανικανοτητα και εδω.

Και συνεχιζεται το μπαχαλο δυστυχως,που αν ειχαν σταθει λογικοι και δεν ανοιγαν ασυδοτα την χωρα σε τουριστες χωρις τεστ τωρα δεν θα ειχαμε προβλημα,πεθαινουν ανθρωποι απο τα λαθη τους,φυσικα εισαγγελεας δεν υπαρχει να το ερευνησει αυτο,αυτοι λειτουργουν μονο κατ εντολη,οχι αυτεπαγγελτα.

Αγαπητοι μου,περασαμε μια ζωη ζωντας σε ενα μπαχαλο-μπουρδελο,εμεις μειναμε φτωχοι,αυτοι πλουτισαν,εμεις δεν εχουμε μεσο να κυκλοφορησουμε αυτοι τα εχουν δωρεαν,εμεις σκεφτομαστε αν παμε ενα τριημερο διακοπες ο Κουλης που τον χανεις που τον βρισκεις στις θαλασσες και τις ακτες,αυτο δεν ειναι δημοκρατια,ειναι συμμοριες που ανταλλασονται στην εξουσια και υποσχονται οσα δεν προκειται ποτε τους να κανουν,προσεχετε απο μονοι σας,μην περιμενετε απο εοδυ και αλλους να σας βοηθησουν,ηδη τα λαθη τους ειναι τεραστια.


Και κυριως ξετυφλωθειτε,τα κομματα δεν ειναι λυση στο προβλημα,η δημοκρατια πασχει σοβαρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: