Κυριακή, Αυγούστου 09, 2020

Ξεβρακωματα


 Τζαμπα τα 20 εκατομμυρια στα μιντια,τζαμπα το κτισιμο του προφιλ ενος ακομα ανεπαγγελτου ως σωτηρα,εφτασε μονο μια καταιγιδα για να φανει η ανικανοτητα και η κενοτητα των υποσχεσεων τους.


Ξεβρακωθηκε το νουμερο εκτακτης αναγκης 112,δεν λειτουργησε και δεν εχει λειτουργησει σχεδον ποτέ εκτος ελαχιστων περιπτωσεων,αν δεν λειτουργει το νουμερο εκτακτων αναγκων σε εκτακτες αναγκες τοτε τι να το κανουμε?

Εχετε ακουσει αισχροτερη δικαιολογια οτι αν λειτουργουσε το 112 θα ειχαμε εκατομβη θυματων?Εγω οχι,αυτο ειπε λοιπον ο Χαρδαλιας,οποτε τους βολευει ειναι καλο να λειτουργει το 112,οποτε δεν τους βολευει οχι,δεν θα ηταν πιο απλο δλδ να ενημερωσουν οτι θα πρεπει οι κατοικοι να βρουν μερη να ειναι ασφαλεις αλλα οχι στους δρομους?

Οτι τους επνιξε ο χειμαρος αβοηθητους ειναι η λυση?Ποσο ντροπη,που δεν την εχει ουτε αυτος ουτε αυτος που τον διορισε εκει.

Ξεβρακωθηκε ο υφυπουργος Χαρδαλιας που με υφος χιλιων καρδιναλιων εμφανιζεται γεματος απαγορευτικες εντολες ενω αυτος διασκεδαζει σε θεατρα και μουσικες παραστασεις,καμια προετοιμασια για την πλημμυρα αν και ειχαν ειδοποιηθει μερες πριν οτι το Σαββατοκυριακο θα εχει επικινδυνα φαινομενα.

 


Ξεβρακωθηκε και ο Μωυσης για τις επιλογες του.

 

Στο τελος το βαρος της ευθυνης πεφτει σε αυτον που κανει τις επιλογες ατομων και ενεργειων,κι αυτος δεν ειναι ο λαος,ο λαος πληρωνει για την επιλογη ανικανων στην ηγεσια της χωρας.

Οσο για τα αιτια τα εχουμε ξαναπει,καταπατησεις,μπαζωματα,και μετα κτιζουμε οπου βρουμε και δεν αφηνουμε ρεματα,δεν αφηνουμε κοινοχρηστους χωρους,δεν αφηνουμε τιποτα ελευθερο,κι ερχεται η πλημμυρα και τα παιρνει ολα μαζι της.

Οσο ψηφιζουμε με βαση το ατομικο μας συμφερον  αντι για το συμφερον της χωρας θα εχουμε ανικανους που σκεφτονται το δικο τους συμφερον αντι για το συμφερον της χωρας και θα πηγαινει ετσι συνεχεια.


Να αλλαξουμε το βλεπω δυσκολο.

Οποτε φατε στην μουρη τον καθε Μωυση και πειτε του και ευχαριστω.

Υποδουλοι.

 https://www.facebook.com/100000118180596/videos/4709455292401697/   δειτε το βιντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: