Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2020

Εξαπατηση

 


Σε συνεχεια της προηγουμενης αναρτησης ηρθε αυτο το δημοσιευμα και δεν ειναι δημοσιευμα της Αυγης η του Ντοκουμεντο να μας φανει υποπτο.

https://www.kathimerini.gr/1093018/gallery/epikairothta/ellada/ta-dilhmmata-kai-oi-astoxies-me-ton-io

γραφει:

 Βόρεια Κορέα, όχι. Ούτε... Βιετνάμ. Υπήρξαν όμως εκπλήξεις και αιφνιδιασμοί από την πλευρά της κυβέρνησης που δυσαρέστησαν την επιτροπή, όπως η απόφαση που πήρε αίφνης το υπουργείο Ανάπτυξης, στις αρχές Ιουλίου, για αναίρεση της υποχρέωσης χρήσης μάσκας στα εμπορικά κέντρα την ώρα που η πανδημία φούντωνε και πάλι. «Αυτό συνέβη επειδή προφανώς κάποιοι παράγοντες πίεσαν τον υπουργό. Εμείς δεν ερωτηθήκαμε. Από την άλλη μας ζητούσαν να ασχοληθούμε με λεπτομέρειες ήσσονος σημασίας: πόσα τραπέζια θα έχει ένα ρεστοράν ή από ποια πλευρά της μπουκαπόρτας θα γίνεται η επιβίβαση στα πλοία...», λέει μέλος της επιτροπής που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Αυτο που λεει μεταξυ ολων των αλλων ειναι οτι την αποφαση να καταργηθουν οι μασκες μεσα στα μωλ και τα καταστηματα στο τελος Ιουνιου την πηρε το υπουργειο Αναπτυξης,οχι οι λοιμωξιολογοι,το εγραφα στις προηγουμενες αναρτησεις χωρις να εχω στοιχεια,δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις οτι τους εχουν σαν βιτρινα για να παιρνουν οτι μετρα τους βολευουν αυτους και τους φιλους τους,πειραματα στην πλατη του λαου,ακομα μια εξουσια που καταχραται την εντολη που εχει παρει στις εκλογες και κανει οτι θελει ασυδοτα και ασυνειδητα.

 

Φυσικα τον Κουλη τον ξεραμε,σαν υπουργο,τα πιστευω του και την "εξυπναδα"του την ειχαμε διαπιστωσει απο τοτε,αλλα να παιζει με την υγεια του λαου για να ικανοπιησει τους φιλους του ειναι δυσκολο να το καταπιει και να το κατανοησει καποιος.

Καταληγουμε οτι εχουμε να κανουμε με αδιστακτους και επικινδυνους ακομα μια φορα στην εξουσια.


Και πρεπει να υποψιαζομαστε καθε τι που γινεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: