Τρίτη, Αυγούστου 25, 2020

Λοιμωξιο-λιγοι

 Μετα την επελαση των μοντελων και των σεφ σειρα ειχαν να καταλαβουν τα τηλεοπτικα καναλια οι λοιμωξιολογοι,στην αρχη πιστευα οτι εχουμε μονο εναν,τον Τσιοδρα,απο που ξεπεταχτηκαν χιλιαδες,ο καθενας με το βιολι του να παιζει στην γωνια του την δικη του μουσικη?  

Και μιας και δεν εχουν δουλεια να κανουν ειναι ολη μερα στα καναλια και μας ζαλιζουν τα αρχιδια με καθε μαλακια που μπορει να σκεφτουν,η να σκεφτουν αλλοι για αυτους και να την μεταφερουν αυτοι σαν ειδικοι.

Απο το μην φορατε μασκες γιατι ειναι επικινδυνο περασαμε στο φορατε μασκες σε εσωτερικους χωρους και ηδη συζητανε να μας αναγκασουν να τις φοραμε και σε εξωτερικους.

Απο την καραντινα περασαμε στο ανοιγμα στον τουρισμο με τα αποτελεσματα που ολοι πλεον βλεπουμε,η ανικανη κυβερνηση κρυβεται πισω απο αυτους και μας λεει οτι ακολουθει τις εντολες τους οταν ειναι πλεον ξεκαθαρο οτι τους χρησιμοποιει για να περναει τις αντιλαικες πολιτικες της και τα μετρα που την ευνοουν καθε περιοδο.

Απο την καραντινα τον Μαρτιο περασαμε σε τοπικα μετρα ανα περιοχη,αλλο αστειο αυτο,παιρνουν μετρα απλα για να μην κλεισουν παλι ολη την χωρα διοτι ο Μωυσης δεν εχει να πληρωνει τα ψίχουλα που πληρωσε την προηγουμενη φορα.

Ακομα ενας επιστημονικος κλαδος που εχασε την εξωθεν καλη μαρτυρια,ακολουθει πιστα τις εντολες των ανικανων και ταχα προτεινει αυτα που εκεινοι θελουν να επιβαλουν σκορπωντας τον φοβο και την ανασφαλεια,θυμιζουν περισσοτερο πλασιε η πωλητες λαικων αγορων.

Δεν ειναι περιεργο που ολοι μαζι εχουν την ιδια αποψη με ελαχιστες εξαιρεσεις οι οποιες θαβονται προσεκτικα?

Κακο στην επιστημη τους κανουν,δεν ειναι δυνατον ο ΠΟΥνα συστηνει μασκες σε παιδια ανω των 12 ετων και εδω να εχουν βαλθει σαν μανιακοι να επιβαλλουν μασκες σε παιδια απο 3 ετων,δεν ειναι δυνατον να ειναι γνωστο οτι οι αποστασεις ειναι σημαντικοτερες απο την μασκα και εδω να δεχονται να ανοιξουν σχολεια με ταξεις των 30 μαθητων η καθε μια.Αυτο επειδη το γελοιο υπουργειο παιδειας δεν εχει εναλλακτικες περισσοτερων ταξεων.

Ειναι ολοφανερο,κανεις δεν μπορει να τους εμπιστευθει πλεον.

Δεν ειναι λοιμωξιολογοι

Ειναι Λοιμωξιο-λιγοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: