Κυριακή, Αυγούστου 30, 2020

Κουλης ο αλανθαστος

 


Βλεπετε τι κανουν τα 20 εκατομμυρια ευρω που μοιρασε στα μιντια ο Κουλης για να μας ενημερωνουν για τον Κορωνοιο,σταματησαν να ενημερωνουν οπως πρεπει τον κοσμο για τα κακως κειμενα της γελοιας πολυπληθους κυβερνησης του,ολα γινονται σωστα,οτι θελει ο Κουλης να μεταφερθει μεσω των καναλιων και των εφημεριδων...μεταφερεται ακριβως οπως το θελει η εξαφανιζεται,η αναφερεται ελαχιστα ασχετα αν ειναι πολυ σοβαρο θεμα.

Τελεια τα μετρα που ανακοινωσαν οι Ευρωπαιοι...λεει ο Δενδιας,μεσα στην επιτυχια και την ικανοποιηση,γιατι τοτε ο ΥΠΕΞ της Κυπρου ειναι δυσαρεστημενος?

Ποια ειναι τα μετρα που θα σταματησουν την παρανοια της Τουρκιας που μαλλον ετοιμαζει ενα θερμο επεισοδιο με στοχο να καταλαβει νησια και να μας συρει σε διαπραγματευσεις?

Ο Ερντογαν  απειλει οτι κινειται και αναπνεει και εξευτελιζει καθημερινα την χωρα μας.

Οι Μυκηνες παρα λιγο σωθηκαν απο την πυρκαγια,εγω παντως βλεπω τον ταφο του Αγαμεμνωνα μαυρισμενο εξωτερικα απο την φωτια,κι αυτο μεταδοθηκε σαν να καηκε κανενα ημιυπογειο στην Κυψελη.

Οι φορεις του Κορωνοιου τον Αυγουστο ηταν περισσοτεροι απο ολους τους υπολοιπους μηνες μαζι και οι νεκροι ηταν δευτεροι στην σειρα μετα τον Απριλιο,φυσικα ουτε λοκνταουν συζητουν ουτε μετρα ελεγχου,εξ αλλου συνταξεις γλυτωνει ο Κουλης,καθε νεκρος και μια συνταξη κερδισμενη.

Οι στοχοι του συμβουλου του Κουλη για τις συνταξεις δειχνουν πληρη εκτροπη απο τα σημερινα,ποιον εχουν ρωτησει για να τα κανουν ολα αυτα?Με ποιου εντολη?Ενα χρονο μετα δειχνουν το προσωπο τους.

Και φυσικα δεν φταιει ποτέ αυτος,φταιμε εμεις,παντα

Και εχει δικιο

Εμεις τον ψηφισαμε,οχι εγω,οι υπολοιποι,γιαυτο και μονο φταιμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: