Σάββατο, Οκτωβρίου 03, 2020

Απο τα ΤΡΙΑ το μακρυτερο

 


Γυρισε ικανοποιημενος ο Κουλης απο τις Βρυξελλες γιατι εφερε μαζι του λεει μια αποφαση του συμβουλιου των ηγετων που προβλεπει κυρωσεις στην Τουρκια αν συνεχισει να δημιουργει προβληματα σε Ελλαδα και Κυπρο.

Το ερευνητικο σκαφος των Οθωμανων ακομα κανει γεωτρησεις στα χωρικα υδατα της Κυπρου,φυσικα ειναι ευκολο να μην το βλεπει οποιος κλεινει τα ματια του και φανταζεται οτι ειναι ο Μωυσης.

Η Τουρκια εν τω μεταξυ εξεδωσε ακομα δυο αντι Navtex,αυτο δεν ειναι προκληση?

Υπαρχει κανεις που να πιστευει οτι ο Ερντογαν θα καμφθει με αυτα του του λενε οι Βρυξελλες?

Δεν ντρεπεται ο πρωθυπουργος της Ελλαδας να κοροιδευει τον λαο του μιλωντας για επιτυχημενο συμβουλιο ηγετων οταν δεν υπαρχει ουτε κυρωση ουτε χρονοδιαγραμμα ?

Ποιους δουλευει?

Η Γερμανια παντα ηταν μια χωρα φιλοτουρκη,σημερα ακομα περισσοτερο,η ε.ε. ειναι Γερμανικη ενωση,δεν εχει καμια σχεση με ενωση κρατων για το κοινο καλο,ολα γινονται για το καλο των Ναζί.

Οσα δεν καταφεραν να καταστρεψουν στους δυο παγκοσμιους πολεμους που δημιουργησαν θελουν να τα κανουν με συμπαρασταση στον φιλο και φασιστα κολλητο τους Ερντογαν,μην περιμενετε λυσεις απο την πουτανα του Βερολινου,ειναι πληρως δωσμενη στον ισλαμοφασισμο των Τουρκων,δεν ειναι καθολου παραξενο που οι ΜΚΟ που κατηγορουνται για κατασκοπεια και εμποριο προσφυγων ειναι Γερμανικες και τα φυσικα προσωπα που διωκονται ειναι Γερμανοι,οι Γερμανοι ηταν παντοτε και παραμενουν εχθροι της χωρας και το χειροτερο ειναι οτι οι δικοι μας πολιτικοι ειναι δοσιλογοι και υποτελεις τους.

Γιαυτο Κουλη μου μην χαιρεσαι,δεν καταφερες τιποτα,το κωλοχαρτο της αποφασης του συμβουλιου αρχηγων δεν αξιζει ουτε για να σκουπισουμε τον κωλο μας.

Αυτο που πηρες και εφερες πισω στην χωρα γεματος ικανοποιηση ειναι:

Απο τα ΤΡΙΑ το μακρυτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: