Παρασκευή, Ιουνίου 11, 2021

Ανεπαγγελτος Υπουργος εργασιας


 Ο Πλεον ανεπαγγελτος υπουργος της Νεας Δημοκρατιας,ο Χατζηδακης παρουσιασε το νεο εργασιακο νομοσχεδιο,μας ειπε δε οτι θα εχουμε....εχετε διοτι εγω δεν εργαζομαι.....τον χρονο με τις αλλαγες που θα φερει να πηγαινετε στα χωρια σας να μαζευετε τις ελιες,αυτοι που δεν εχουν ελιες δεν μας ειπε τι θα μαζευουν.

 

Τις μαλακιες που ξεστομιζει μαλλον. 


Αυτος τωρα ειναι υπουργος του 21ου αιωνα,που οπου και αν τον εχουν βαλει σε οποιο υπουργειο τα εχει κανει σκατα,αλλα ρε Κουλη,ρε Κουλη.....

Δεν βαζεις εναν τελειως ανεπαγγελτο,καποιον που δεν εχει ουτε ενα ενσημο στο υπουργειο εργασιας,σκατα θα τα κανει,να μου πεις σκατα τα εχει κανει οπου και να τον εχουν βαλει.

 

Θα μου απαντησεις οτι κι εσυ ανεπαγγελτος εισαι,κι ομως εισαι πρωθυπουργος,η τουλαχιστον νομιζεις οτι εισαι,λιγα ειναι τα ψωμια σου κι εσενα ερημε κι ανικανε.

Δεν ειμαι ειδικος να αναλυσω το νομοσχεδιο,ηδη η ενωση δικαστων και εισαγγελεων ανακοινωσε οτι καταστρατηγει τα παντα στην εργασια,λογικα θα το πολεμησει ο κοσμος στα δικαστηρια και θα δουμε τι θα γινει,παντως η ξεφτιλα των κυβερνωντων ειναι πλεον περα απο εμφανης,η ξεφτιλα τους ειναι ολοκαθαρη και δεν θα τους περασει ετσι αυτο που θελουν να κανουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: