Δευτέρα, Ιουνίου 28, 2021

Επικινδυνος

 


Βγηκε παλι στα καναλια ο ταχα πρωθυπουργος μαζι με καποιους απο την συμμορια του και ενω ολοι περιμεναμε να μας πει τα προνομια που θα εχουν ολοι οι εμβολιασμενοι....που θα ηταν αστεια ετσι κι αλλοιως αλλα δουλεια δεν εχει να κανει το ανεπαγγελτο,βρηκε ν ασχοληθει με κατι.

Και αντι αυτων των μετρων ανακοινωσε οτι οποιος νεος 18-24 ετων εμβολιαστηκε η θα εμβολιαστει θα εχει στην διαθεση του ενα ψηφιακο πορτοφολι γεματο με 150 ευρω να το ξοδεψει σε πολιτιστικες εκδηλωσεις σε ταξιδια,σε διαφορα τελως παντων αλλα ενδιαφεροντα για αυτον θεματα.


Γελασαν και τα μαρουλια της λαικης με την ανακοινωση,μετα εβαλε ενα ενα απο τα ανδρεικελα που ειχε στο τραπεζι να πουν δυο λογια ετσι για να μην αισθανονται γλαστρες,που γλαστρες ειναι,,,,,και εκει γελασαν ακομα και τα ακτινιδια μαζι με τα ραδικια.


Πιστευει κανεις οτι μετα απο τοσες δημοσιευσεις για περιστατικα μυοκαρδιτιδας και περικαρδιτιδας θα παει κανεις στις ηλικιες 18-24 ετων να εμβολιαστει με μονο την πιθανοτητα να αποκτησει τετοιο κουσουρι?

Περισσοτερα θα χρειαστει για την θεραπεια του απο τα ψίχουλα που εξευτελιστικα του πεταει ο ζαπλουτος αφεντικος της συμμοριας της ΝΔ.


Μας δουλευουν σαν λαο,σαν να μην εχουν ιδεα τι γινεται παγκοσμια,σαν να ζουν σε μια φουσκα και βγαινουν μονο για να μας ανακοινωσουν μαλακιες.


Θα κανατε εσεις ενα πειραματικο εμβολιο για το οποιο εχουν αναφερθει χιλιαδες περιστατικα μυοκαρδιτιδας και περικαρδιτιδας? 


Θα ανταλλασατε την υγεια σας για 150 ευρω?


Δεν υπάρχουν σχόλια: