Σάββατο, Ιουνίου 12, 2021

Απλοχερη τρομοκρατια

 


Εχουμε συνηθισει σε αυτη την χωρα στην τρομοκρατια,και οταν λεω τρομοκρατια δεν εννοω την 17 Νοεβρη η οποια αλλη τρομοκρατικη οργανωση,εννοω την τρομοκρατια που απλοχερα μοιραζει αυτο το ψευδοκρατος των συμμοριων και των υπαλληλων τους.

Εδω και ενα χρονο,και λιγο παραπανω λογω κορωνοιου εγιναν της μοδας οι καθε λογης ειδικοι,λοιμοξιολογοι,πνευμονολογοι παρατημενοι απο την ζωη και χωρις ενδιαφερον βρηκαν αποκουμπι στον μεγαλυτερο τρομοκρατη του λαου την τηλεοραση και ξερνανε φοβο και μισος καθε μερα.

Οι ιδιοι που την μια μερα ελεγαν το ενα,την επομενη το αλλο και την μεθεπομενη κατι διαφορετικο,που δεν εχουν ιδεα με τι ασχολουνται αλλα κανουν διδαγματα σε εμας,που μια κλεινουν τα περιπτερα,μια τον περιπτερά,μια ανοιγουν τα σχολεια γιατι δεν κολλαει απο παιδια και μετα τα κλεινουν γιατι κολλαει,κολαφος.Που μια δεν πρεπει να φοραμε μασκα,μια πρεπει οπωσδηποτε να φοραμε και μια να φοραμε δυο στο γυμναστηριο,να σκασουν απο απνοια δλδ οσοι γυμναζονται,μαλακυνση πληρης.

Απο την Γκαγκα που λεει οτι στις μεθ ειναι πλεον ΚΥΡΙΩΣ ανεμβολιαστοι αλλα δεν εξηγει ποιοι ακομα ειναι στις μεθ....διοτι αν ειναι κυριως ανεμβολιαστοι σημαινει οτι ειναι και εμβολιασμενοι αλλα σαν Ιατρος αποκρυπτεις ποιοι,ποσοι και γιατι ,εως την Παγωνη που εχει γελοιποιησει την ειδικοτητα του Ιατρου η οποια ειναι συνεχεια με ενα τρεξτε να κανετε το εμβολιο,στον Βασιλακοπουλο που μαλλον τον Μεγκελε ειχε σαν προτυπο απο οταν ηταν μικρος ο οποιος καθε μερα χωρις ρεπό απειλει,βριζει και ειρωνευεται οποιον βρει μπροστα του και σε αλλους δεκαδες μικρογιατρουλακους που ξαφνικα αποκτησε σημασια η ζωη τους και νοιωθουν μεγαλοι.


Αντι να ενημερωσουν τον κοσμο ηπια,με λογικη,με δεδομενα και συμπερασματα ερευνων προτιμουν να φοβιζουν και να απειλουν οτι αν δεν κανουμε οτι λενε ειμαστε καταδικασμενοι να πεθανουμε με φρικτο θανατο απο κορωνοιο και να μην βρισκουν που να μας θαψουν.


Γελοιοι καραγκιοζηδες της συμφορας,χωρις ειδικοτητα,χωρις γνωσεις και ταλεντο στην εργασια τους εχουν πιασει στασιδι στα τηλεοπτικα καναλια και φοβιζουν τον μεσο ανθρωπο με ανυποστατες απειλες και πιστευουν οτι ετσι θα πεισουν τον αρνητη των εμβολιων να εμβολιαστει,πιο πολλους αρνητες δημιουργουν ετσι,κανενα καλο δεν κανουν.

 

Υπευθυνοι για δεκαδες προβληματα που ανεκυψαν με την χορηγηση του εμβολιου σε λαθος ηλικιες και θανατους και θρομβωσεις ζητησαν και ελαβαν ασυλια και ξεσαλωνουν καθε μερα ξερνωντας εμετικες απειλες προς καθε ανθρωπο.

Φυσικα ολα αυτα γινονται κατω απο την ηγεσια της μαιμους του Μητσοτακη,διοτι αν ηταν πρωθυπουργος με αρχιδια κι οχι το αντιθετο θα λειτουργουσε και η χωρα σαν τις προηγμενες χωρες του κοσμου,αντ αυτου ειμαστε τελευταιοι σε οτι θετικο συμβαινει και πρωτοι σε καθε αρνητικο.


Το ψαρι βρωμαει παντα απο το κεφαλι,εμεις σαν ψαρι εχουμε σαπισει,δεν βρωμαμε μονο,κυβερνηση και αντιπολιτευση του κωλου,ειδικοι της πλακας και ενας λαος προβατο να τσακωνεται για το ποιος απο ολους αυτους θα κυβερνησει,λες και θα του λυσουν κανενα προβλημα.

Προτιμω την 17η Νοεβρη απο ολους αυτους,τουλαχιστον ειχαν εναν στοχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: