Κυριακή, Ιουνίου 27, 2021

Τειχος ανοησιας


 Η νεα τρομοκρατικη επιθεση κατα των πολιτων απο την συμμορια του Κουλη εχει αρχισει καιρο τωρα,μονη λυση για την σωτηρια μας απο τον Κορωνοιο ο εμβολιασμος,με σκευασματα που ακομα δεν εχουν παρει οριστικη αδεια και με τα οποια κανουν πειραματα επανω μας,σοβαρες παρενεργειες,θανατοι αλλα αυτοι εκει....χωρις αιδω και σεβασμο σπρωχνουν τον κοσμο να εμβολιαστει για να του δωσουν προνομια.

Εκλεγμενοι δολοφονοι


Απο ποτε ηταν προνομιο η ελευθερη κυκλοφορια και η πληρης ανεξαρτησια ενος ατομου που την αποκαλουν τωρα προνομιο οι ευγονιστες και υπαλληλοι του WEF?

Πιστευουν οτι ταχα θα ελεγξουν την υποτιθεμενη πανδημια οι πλεον ανικανοι να την ελεγξουν,οι υπηρετριες του Κουλη Σκερτσος και Αδωνης που απειλουν και τρομοκρατουν οτι πρεπει να εμβολιαστουμε αλλοιως.......


Θα μας κλασετε τα αρχιδια αλλοιως,γελοιοι.


Ο Δε Κουλης που ζει σε αλλη διασταση ξεφτιλιζει τον τιτλο του πρωθυπουργου της χωρας οταν απειλει λεγοντας:

Δεν εχετε εμβολιαστει?Κινδυνευετε.

Απο το μονο που κινδυνευουμε ειναι απο αυτον τον ανεπαγγελτο μεσσια..

Και ρωταω:

Γιατι παραπλανουν τον κοσμο οτι αν δεν εμβολιαστει κινδυνευει απο την μεταλλαξη Δελτα οταν οι ειδικοι λενε οτι:

Αυτη η μεταλλαξη ξεφευγει απο την προστασια των εμβολιων,ηδη στην Βρετανια περισσοτεροι ειναι οι εμβολιασμενοι κρουσματα της νεας μεταλλαξης απο τους ανεμβολιαστους.

Στο Ισραηλ τα κρουσματα μοιραζονται κατα 50% μεταξυ εμβολιασμενω και ανεμβολιαστων.

Φυσικα η ΕΡΤ-ΥΕΝΕΔ δεν τα λεει αυτα,λεει μονο οσα την αναγκαζουν να πει,ουτε τα υπολοιπα μιντια αναφερουν κατι,ειδατε τι κανει η λιστα Πετσα?Δεν ειμαστε αδικα τελευταιοι στην Ευρωπη στην ανεξαρτησια του τυπου.


Και μας πετανε στην μουρη τον ανεκδιηγητο Βασιλακοπουλο που πιπιλαει το πουλι του Κουλη λεγοντα μας οτι θελει να πει εκεινος.Αντι να προετοιμασουν την χωρα για την ολικη επικρατηση της μεταλλαξης Δελτα που οπως λενε οι ειδικοι δεν θα αργησει να ελθει αυτοι υποσχονται ελευθερη εισοδο των εμβολιασμενων και"χωρις μασκα"σε ολους τους εσωτερικους χωρους,συναυλιες,εστιατορια,γηπεδα κλπ.

 

Ο ιος φυσικα ειναι πολυ πιο εξυπνος απο τον Υιο.

Και απευχομαι την ελευση του αλλα οταν ελθει θα αναποδογυρισει τα σχεδια του Κουλη του Σκερτσου και του Αδωνη,και επιτελους θα αποκαλυψει στους ελαχιστους που απομειναν να πιστευουν οτι αυτο το ανδρεικελο ειναι πρωθυπουργος πως ειναι ενα αυτοκινουμενο ζομπι που μονο στοχο εχει την τελικη καταστροφη και ξεπουλημα της χωρας και των πολιτων της.

Αρκει να παραμεινει στην θεση του.

 

Αλλα δεν θα τα καταφερει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: