Τετάρτη, Ιουνίου 30, 2021

Συμμορια εκβιαστων και δολοφονων


 Αυτο που ζουμε δεν το εχουμε ξαναζησει,και δεν ειμαι και νεος να πειτε οκ και ποσα εχεις ζησει εσυ,κοντα στην ηλικια της Σαπουντζακη κοντευω συντομα,και δεν εχω και λογο να το κρυψω.


Βγαινει καθε μερα μεσα στον πανικο ενα μελος της συμμοριας εκβιαστων του Κουλη και μας λεει διαφορα,εμεις τα γραφουμε στα αρχιδια μας η γελαμε με αυτα αλλα αυτο δεν σταματα απο το να βγει αλλο μελος της συμμοριας εκβιαστων του Κουλη την επομενη ημερα και να μας τρομοκρατησει παλι.


Αυτοι νομιζουν οτι μας φοβιζουν,εμεις εχουμε ζησει πολλα,δεν φοβομαστε ετσι ευκολα,ουτε δωροδοκουμαστε για 150 ευρω να κανουμε κατι που δεν θελουμε να κανουμε.


Πειτε μου τωρα,θα ρωτησω κατι,δεν ειναι δυσκολη η απαντηση,λιγο,ελαχιστο iq χρειαζεται για να βρειτε το σωστο.

Ας πουμε οτι θελετε να αγορασετε ενα καρπουζι,το σκεφτεστε μερες και τελικα αποφασιζετε να πατε στον μαναβη να διαλεξετε ενα.

Ο Μαναβης οταν σας βλεπει να κοιτατε τα καρπουζια ερχεται κοντα σας και σας λεει.

Αν παρεις αυτο το καρπουζι το συγκεκριμενο,θα σου δωσω και 150 ευρω δωρο.

Θα το παρετε ποτέ

Εγω οχι.

Αυτο παθανε και οι συμμοριτες του Κουλη,τον πεισανε να βγει να εξαγγειλει οτι δινει 150 ευρω σε οποιον κανει το εμβολιο και ειναι απο 15-24 ετων.

Ποσο ηλιθιοι ειναι αυτοι στο επιτελικο κρατος του Κουλη για να κατσουν να σκεφτουν οτι θα λειτουργησει θετικα μια δωροδοκια?

Ποσο ανικανος ειναι ενας κυβερνητης που δεν εχει πεισει σε τιποτα απο οσα εχει κανει μεσα στην πανδημια οταν φτανει στο σημαιο να κανει και αυτο?

ΠΟΛΥ

Και δεν ειναι οτι αρκεστηκε στην πρωτη τεραστια μαλακια,ερχεται την επομενη ημερα και κανει χειροτερη.

Εξαγγελει οτι τα καταστηματα θα δεχονται μονο εμβολιασμενους με το πιστοποιητικο εμβολιασμου η και ανεμβολιαστους αρκει να εχουν κανει προσφατο rapid test,τιμωρει και εκβιαζει τους ανεμβολιαστους ενω δειχνει και ποσο ηλιθιος ειναι,Γιατι?


Ειναι γνωστο απο ερευνες οτι οι εμβολιασμενοι μπορουν και να κολλησουν τον ιο η τις μεταλλαξεις του και να τον μεταδωσουν σε αλλους,οποτε......


Μαζευοντας τους εμβολιασμενους σε κλειστους χωρους διχως μασκα τους εκθετει στον κινδυνο να κολλησουν απο εναν εμβολιασμενο ασυμπτωματικο που εχει κολλησει τον ιο η μεταλλαξη του ιου,ειδικα την Δελτα που ξεφευγει και απο την προστασια του εμβολιου,αφου τα ξερω εγω ο αγραμματος ολα αυτα λογικα πρεπει να τα ξερει κι η συμμορια του Κουλη,γιατι λοιπον τετοιες αποφασεις?

Με ποια κριτηρια τις πηραν,με ποια επιστημονικη τεκμηριωση?

Με τον τσαμπουκα τους τις πηραν,σου λεει δεν εμβολιαζεσαι?Θα σε φτιαξω εγω,κακομοιρικες πρακτκες απο ανεπαγγελτους μαγους που χρησιμοποιουν την εξουσια προς οφελος τους,γιατι αν ηθελαν το καλο του λαου δεν θα τον ειχαν ενα εξαμηνο στοιβαγμενο σε ΜΜΜ για να φερουν τελικα λεωφωρεια χωρις παραθυρα με αποτελεσμα χιλιαδες να κολλησουν τον κορωνοιο.


Συμμορια εκβιαστων και δολοφονων λοιπον,και οσο πιο γρηγορα ξεκουμπιστουν τοσο το καλυτερο.

1 σχόλιο:

Ιωλκαίος είπε...

Το πιό ωραίο είναι αυτό που είπε κάποιος για τα εμβόλια:

Αν βλέπεις κάτι που είναι τζάμπα, αλλά δεν στήνονται στην ουρά οι γύφτοι να το πάρουν, τότε μακριά!!!