Τρίτη, Ιουνίου 29, 2021

Αντιδημοκρατικος βοθρος


 Ακομα μια μερα εμφανιστηκε η συμμορια του Κουλη στα καναλια να ανακοινωσει τα πιο αντιδημοκρατικα μετρα που εχω ακουσει τα χρονια που ζω και υπαρχω,ουτε επι χουντας δεν ειχε τολμησει κανεις με τοσο θρασος και αδιαφορια να μας πει οτι......


Οσοι ειμαστε ακομα υγιεις και δεν εχουμε εμβολιαστει θεωρουμαστε σαν αρρωστοι απο την αντιδημοκρατικη συμμορια δολοφονων του Κουλη


Καθαρη προσβολη προς ολους μας,εμβολιασμενους η οχι.

Να πρεπει να επιδεικνυουμε παντου οπου παμε τα δικαιολογητικα που θα μας ζητουν για να μπορεσουμε να καθησουμε για εναν καφε η για φαγητο,η οτιδηποτε αλλο.


Με περισση αυθαδεια και αλαζονεια βγηκαν παλι απο τον βοθρο που ζουν οι χουντικοι υπαλληλοι του μιζαδορου ανεπαγγελτου πρωθυπουργου να μας κουνησουν το δακτυλο,τι στο διαολο ρε,ποσοστα παιρνουν απο καθε εμβολιο?

Χθες εδωσε 150 ευρω στις ηλικιες 15-24,σημερα η επιτροπη συνιστα εμβολιασμο των ηλικιων 12-15,τι τρεχει,γιατι τοση βιασυνη να εμβολιασει μικρα παιδια?Τι τελικο στοχο εχουν ολα αυτα?

Ποσοστα παιρνουν απο καθε εμβολιο,τεινω να το πιστευω με την προυπηρεσια του πιο ανικανου εως τωρα πρωθυπουργου.

Ενημερωθειτε,μαθετε τι γινετε,μην μενετε απραγοι,οσο δεν μιλαμε τοσο θα χειροτερευουν τα πραγματα,δεν ειναι καθολου καλα,τιποτα δεν ειναι καλα,μην ακουτε τα μιντια των εμπορων ηρωινης και των πουλημενων με την λιστα Πετσα καναλιων,κατι παρα πανω απο οσα φανταζομαστε γινεται εδω,αν νοιαζονταν για την υγεια του καθενος μας δεν θα μας στοιβαζαν στα μεσα μαζικης ματαφορας ενα χρονο τωρα,νομιζετε οτι νοιαζονται αν ζησουμε?

Μεγαλο λαθος.


Το πραγμα αγριευει,η αρρωστεια του μιζαδορου εξαπλωνεται,μην κοιμαστε,σκεφτειτε τα παιδια σας αν οχι εσας,η ωρα ειναι να αποφασισουμε αν θα ζησουμε ελευθερα η σαν τους εβραιους απο Χιτλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: