Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2022

Τενεκες ξεγανωτος

 


Συλλαβανε δεκαδες υγειονομικους οι οποιοι ειχαν παει εξω απο το σπιτι του Δικτατορα Κουλη να διαμαρτυρηθουν για τις παρανομες πραξεις του εναντιον τους και εναντιον των οικογενειων τους.

Πριν λιγες μερες το ιδιο ειχε γινει οταν ειχαν συγκεντρωθει εξω απο το σπιτι του ταχα Υπουργου Υγειας η αλλοιως γνωστου ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ Πλευρη,κατουρημενος εκεινος ζητουσε την στηριξη των υπολοιπων συμμοριων γιατι οπως εγραφε σε τουι του μεσα στο σπιτι του υπηρχαν η γυναικα και τα παιδια του.


Ξεχναει η συμμορια της κυβερνησης οτι αυτους τους ιδιους υγειονομικους που εχει σχεδον ενα χρονο σε αναστολη χωρις μισθο .....

Τους χειροκροτουσε η Μαρεβα και οι υπολοιποι στα μπαλκονια.


 

Οι ιδιοι ειναι,δεν αλλαξαν,απλα ζητησαν το δικαιωμα τους στην αυτοδιαθεση του σωματος και της υγειας τους.

Κατι που δεν επιτρεπεται σε δικτατοριες.

Και ο Πλευρης ξεχναει οτι ενω εκεινος θελει να προστατευει την οικογενεια του αρνειται το ιδιο δικαιωμα σε αυτους που εχει βαλει σε αναστολη με χαιρεκακια και αδιαφορει αν εχουν να φανε η αν πεινανε οι δικες τους οικογενειες,


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ,τιμωρια και οχι δημοκρατια.

Ειναι πλεον γνωστο σε ολους οτι εμβολιασμενοι η μη κολλανε και μεταδιδουν,ο εμβολιασμος δεν ειναι δικαιολογια για να κρατησει καποιος την θεση του,οπου και αν εργαζεται,ο Κουλης τιμωρει τους υγειονομικους οπως και τους ανεμβολιαστους πολιτες με καθε τροπο που μπορει,ο Κουλης ειναι ενας τενεκες ξεγανωτος που επικαλειται την δημοκρατια ενω λειτουγει δικτατορικα και ολοκληρωτικα.


Και καθομαστε και τον κοιταμε,αυτα συμβαινουν οταν σε μια χωρα η δικαιοσυνη ειναι παραδουλευτρα της εξουσιας,προσφατα ο αποχωρων προεδρος του ΣτΕ εβγαλε φιρμανι οτι το προστιμο των 100 ευρω στους ανεμβολιαστους ανω των 60 ειναι νομιμο?

Ολοι ξερουμε την προσφατη ιστορια αλλου δικαστικου στο ΣτΕ.....

Νεαρα κορμια και ναρκωτικα ....και τους πληρωνει ο λαος για να υπερασπιζονται η μια συμμορια το συμφερον της αλλης,εγκληματιες ολοι τους.


Τι μπορει να περιμενει ο λαος απο αυτες τις συνδεομενες συμμοριες?

Τιποτα.


Και ο Κουλης και ο καθε δικτατορας θα συνεχιζει να τιμωρει τους υπηκοους του γιατι δεν του κανουν τα χατηρια και τον στεναχωρουν,τους τιμωρει με πεινα,εξευτελισμο και αποκλεισμο.


Μεχρι να ξυπνησει ο λαος και να πει στον καθε απατεωνα οτι δεν κυβερναει χαριν θεου αλλα χαριν ψηφου...


Ο καθε δικτατορας θα κανει οτι του καβλωσει κι εμεις απο κατω θα κοιταμε αμιλητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: