Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2022

Παπαριες πασπαλισμενες με ψεματα


Mια ενημερωση παρακαλω


  Που τα πουλανε αυτα τα προγραμματα εκπαιδευσης για ατομα ανω των 55 ετων που διαφημιζει με στομφο ο Κυριος Μητσοτακης απο το βημα της βουλης?

Να παω κι εγω βρε παιδια,63 ειμαι ανεργος και ζω με ψίχουλα απο αυτα που μοιραζει απο οσα του περισσευουν απο τις λιστες Πετσα για να τον δοξαζουν τα καναλια ολημερις και καθε βραδυ.
Επισης στον ιδιωτικο τομεα που προσλαμβανουν ατομα ανω των 45 ετων να παω κι εγω?εδω μας αποκλειετε απο τα κοινωφελη προγραμματα του ΟΑΕΔ επειδη εργαστηκαμε πριν 4 χρονια σ ενα απο αυτα,λιγη ντροπη δεν εχετε?
Νομιζετε οτι επειδη τα λεει με στομφο πειθει κανεναν ο Κουλης?
Δεν ξερει ο ανεργος σε τι οικονομικη κατασταση ζει,θα γεμισει το στομαχι του με τις παπαριες που του σερβιρει καθε τοσο ο τελειως εκτος πραγματικοτητας ηγετης της ΝΔ?
Οσο για την ψηφιακη καρτα εργασιας γελανε και οι δικοι σας ψηφοφοροι,αν θελει ο εργοδοτης η καρτα θα κτυπιεται οποτε τον βολευει αυτον,για τα σκουπιδια και αυτο το μετρο.
Α ναι.... ευχαριστουμε πολυ για τις 4 οδοντοκρεμες,τα 2 απορυπαντικα πιατων,τα σαπουνια,κλπ καθαριστικα,τα 48 γαλατα αγνωστου προελευσεως και το 5λιτρο ελαιολαδο που μας δωσατε με το τεβα,κοτοπουλο δεν ειχε,τι διαφημιζετε οτι δινετε και κοτοπουλο?
Την αλλη φορα δωστε μας μια φωτογραφια κοτοπουλου να ξερουμε τουλαχιστον πως ειναι.
Αντε παλιοξεφτιλες
Με απορυπαντικα και γαλα θα ζησουμε μεχρι την επομενη φορα που θα μας μοιρασετε τα σκουπιδια σας..
Γελοιοι,μαζεψτε τα μπογαλακια σας,τελειωνει το παραμυθι σας.

primeminister@primeminister.gr -  ypourgos_erg@yeka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: