Κυριακή, Ιουλίου 24, 2022

Μην ξεχνατε τους απατεωνες

 


24/7/2022

Τσίπρας: Να σταματήσει ο κ. Μητσοτάκης να θριαμβολογεί πάνω στην καμένη γη

Σημερα λεει αυτο,αλλα......

Να μην ξεχναμε το 2018 οπου:

Εντύπωση έχει προκαλέσει αποστροφή του λόγου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σε διάλογο που είχε με πυρόπληκτους  κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μάτι, την Τρίτη, ημέρα κατά την οποία απεργούσαν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ.

Σε διάλογο ο οποίος έχει αποθανατιστεί σε βίντεο, προφανώς από κινητό, και στην προσπάθειά του να εξηγήσει τη θέση του ότι σημασία έχει να δημιουργηθούν υποδομές στην περιοχή και όχι να δοθεί εφάπαξ επιδοματική βοήθεια, ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος σε πυρόπληκτη, ακούγεται καθαρά να λέει: "Και νά 'παιρνες 2.000 ευρώ, έτσι ως... Δε θα γινόταν τίποτα. Θα τά 'χανες αυτά τα χρήματα, θα τα σκόρπαγες, θα τα σπατάλαγες".

Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε στη συνέχεια να επικεντρωθεί στο ζήτημα της πιθανής δημιουργίας νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική για την εξυπηρέτηση του συνόλου της περιοχής, ωστόσο η συγκεκριμένη αποστροφή του λόγου του φέρεται να δημιούργησε αλγεινή εντύπωση στους πυρόπληκτους, οι οποίοι κατήγγειλαν στον Πρωθυπουργό ότι δεν έχουν λάβει κανενός είδους βοήθεια μετά την καταστροφή που υπέστησαν το καλοκαίρι.


Αλτζχαιμερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: