Τρίτη, Ιουλίου 26, 2022

Ζέστη λεει

 


Τα σκατοκαναλα κανουν λες και εχει ερθει το τελος του κοσμου,λες και δεν ειχαμε ποτέ στην χωρα θερμοκρασιες 35-38 βαθμους,γιατι περισσοτερο δεν ειναι,πανε και μετρανε θερμοκρασιες πανω στην ασφαλτο για να τρομοκρατησουν τον κοσμο,οι αλλοι οι ανικανοι δεν μπορουν να σβησουν μια φωτια και λενε οτι εχει ανεμο ενω δεν εχει πανω απο 4 μποφωρ,τα ιδια ελεγαν και περυσι στην Βορεια Ευβοια και αφησαν να καουν τα παντα χωρις να κανουν τιποτα.

Το νεο παραμυθι λεγεται κλιματικη αλλαγη και το μονο οπλο ειναι το 112,ξερουν οτι δεν εχουν τα μεσα να σβησουν ουτε γκαζιερα και προσπαθουν να μην εχουν θυματα,εξ αλλου τους βολευει να καουν τα παντα γιατι θα πανε μετα να στησουν τους ανεμιστηρες πανω στα βουνα να μαζευουν ενεργεια.
Αλλη μια μερα με 35 αρια που τα καναλια θα τα κανουν 42 βαθμους,κι ενας ηλιθιος λαος απο κατω να κοιταει αποσβολωμενος απο οσα ακουει απο τους ανικανους.

Μα και 40 να παει δεν ειναι η πρωτη φορα που θα εχουμε τετοια θερμοκρασια στην χωρα,ξεχνανε μαλλον αλλα καλοκαιρια που καθε 3 μερες ειχαμε 40 βαθμους.

Καλοκαιρι ειναι ηλιθιοι,τελος Ιουλιου,ζεστη κανει,λογικο ειναι,καθε χρονο το ιδιο ειναι,λιγο πανω,λιγο κατω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: