Σάββατο, Ιουλίου 16, 2022

Mια αλλη ματιά

 


Ολοι αναρρωτιομαστε τι μελλει γενεσθαι με τους παρανοικους που κυβερνανε τον πλανητη και κυριως με αυτους που ειναι πισω απο τους παρανοικους που κυβερνανε τον πλανητη και τους δινουν εντολες τι και πως να κανουν οσα κανουν.


Σκεφτομαι τελευταια το θεμα του πολεμου στην Ουκρανια,ο πολεμος ξεκινησε αμεσως μετα την επελαση του κορωνοιου και οταν ειδαμε πλεον οτι μονο αυτο δεν αρκει ωστε να υποταξουν τους πληθυσμους του κοσμου οι παρανοικοι και να καταφερουν αυτο που στοχευουν....

Πιστευει κανεις οτι αν ηθελε η Ρωσια να υποταξει την Ουκρανια δεν θα το ειχε κανει μεσα στους πρωτους 2-3 μηνες,εδω κοντευει εξαμηνο και δεν λεει να τελειωσει αυτο που γινεται,και θα παρει χρονια ετσι οπως παει.

Γιατι τοτε αργει τοσο πολυ?

Γιατι πλεον εγινε η αγαπημενη μας συνηθεια να αδιαφορουμε τελειως ακομα και για αυτο?

Και ΑΝ.

αν

Αν ολο αυτο ειναι μερος του σχεδιου τους?

Η ελλειψη πετρελαιου και φυσικου αεριου θα ειναι τεραστια τον χειμωνα που ερχεται,πως αλλοιως θα επειθαν τον πληθυσμο των χωρων τους να κανει τοσες υποχωρησεις,να πληρωνει πανακριβα την ενεργεια,να πληρωνει τρελλες τιμες για τα τροφιμα,να μην μπορει να ανταπεξελθει πλεον,.....αν δεν ειχαν αντιδρασει ετσι οπως αντεδρασαν στην εισβολη της Ρωσιας στην Ουκρανια?

Σκεφτειτε οτι ολοι αυτοι που αντεδρασαν ειναι οι ιδιοι που σας τρομοκρατησαν με τα εμβολια τα προηγουμενα 2 χρονια,οι ιδιες χωρες πηραν μετρα εναντιον της Ρωσιας,ακριβως οι ιδιες,και τα μετρα αυτα που ταχα στηριζουν τους κατοικους της Ουκρανιας......ερχονται να γινουν θηλια εναντια στους κατοικους των χωρων που πηραν αυτα τα μετρα.


Σχεδιου συνεχεια,υποταγη πληθυσμων,ελλειψη αγαθων και ενεργειας,πεινα,χαος και τσουπ ξαφνικα ερχονται καποιοι και σου λενε ....εδω ειμαστε εμεις,εχουμε τις λυσεις,οι πολιτικοι σας ειναι ανικανοι.

Και λες εσυ....

Τι ωραια,και ποιοι ειστε εσεις?

Η Παγκοσμια κυβερνηση.


Βολικοτατο.

Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα,εχουν ετοιμα πολλα εναλλακτικα σχεδια,σιγα σιγα θα τα φερνουν στην επιφανεια,νεες μεταλλαξεις,νεοι ιοι,πεινα,κρυο,ακριβεια,καλυτερο επιτραπεζιο παιχνιδι δεν θα υπαρχει για τους ισχυρους του πλανητη,και δεν ειναι η Κουλα η μιζαδορα ενας απο αυτους,αυτος ειναι απλα μια μαριονετα τους.


Κρατηστε αμφιβολιες μεσα στο μυαλο σας,τιποτα μπορει να μην ειναι οπως φαινεται.

Το σχειδο τους δεν εχει σταματησει,δεν εκαναν τοσα για να πουν ως εδω.Φτανει.


Και μην ξαφνιαστειτε αν τον χειμωνα που μας ερχεται δεν θα εχετε ουτε πετρελαιο,ουτε φυσικο αεριο και θα πληρωνετε τριπλασια για ειδη που πριν ηταν τρεις φορες φθηνοτερα.

Αν εχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: