Παρασκευή, Φεβρουαρίου 25, 2011

Δωστε μανταμ Μερκελ κατι....

Η πολιτικοι και η πολιτικη που ακολουθουν στο προβλημα του χρεους μας ειναι τουλαχιστον τραγικη,κατ'αρχην παραδωσαμε την εθνικη μας κυριαρχια ανωδυνα και χωρις καμια μαχη,παραδωσαμε την χωρα σε παραλογη δανειστικη απαιτηση,και απο τοτε τρεχουμε απο εδω και απο εκει παρακαλωντας να μας βοηθησουν να επιβιωσουμε.

Φυσικα τοσο καιρο μας μιλαγανε για επιτυχιες και νικες,εβγαινε ο διαχειριστης μας περηφανος και αγερωχος και μας βεβαιωνε για την μικρη διαρκεια του μηχανισμου στηριξης,εβαλε πρωτα τις υπογραφες σε δανεια με επιτοκιο τραγικο και τωρα προσπαθει να βρει λυσεις εκει που δεν φαινεται να υπαρχει καμια.

Η επικειμενη επιμηκυνση του αποπληρωμης του δανειου θα κρατησει την χωρα σε ομηρια για τα επομενα 15-20 χρονια και αυτο χωρις να εγγυαται οτι θα βγουμε απο το χαος επειδη θα γινει και αυτο.

Με σκυμενο κεφαλι υποχωρουμε σε οτι απαιτηση μας ζητησουν,περιμενουμε μηνα με μηνα να δωσουν λυση και εκεινοι απλα παιζουν με την υπομονη μας,τι αλλος εξευτελισμος μπορει να φερει μια χωρα τοσο χαμηλα?

Ανικανοτητα και προχειροτητα,ηλιθιοι χειρισμοι ,τι μπορουμε να περιμενουμε απο οσους προτιμησαν να ριξουν ολο το βαρος του χρεους στην πλατη των μισθωτων και συνταξιουχων?
Ειδατε κανεναν ενοχο να παει φυλακη για τον εξευτελισμο που εχουμε υποστει αν οχι για την κλοπη και την καταχρηση δημοσιου χρηματος?

Λετε να μην το βλεπουν αυτο και οι Ευρωπαιοι,λετε να μην απορουν γιατι μεσα σε τοσα δις δεν βρεθηκε κανενας που να αποδειχτει οτι τα εχει παρει?

Κατηφορος χωρις τελος,Κυρια Μερκελ...δωστε κατι στους φτωχους.....παρακαλω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: