Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23, 2011

O Μεσαζων

Τελικα βλεπουμε τα πραγματα πολυ κοντοφθαλμα,κοιταμε τι συμβαινει σε μας και δεν ανησυχουμε για οτι συμβαινει στην διεθνη σκηνη,χανουμε ετσι την εννοια των οσων γινονται και τα οποια εχουν απολυτη σχεση με οσα συμβαινουν σε εμας.

Παραπονιομαστε για οσα εχουν γινει απο την αναληψη της διαχειρησης της εξουσιας απο τον διαχειριστη μας,δεν σκεπτομαστε ομως οτι το προβλημα δεν αρχισε τοτε.
Το προβλημα εχει αρχισει εδω και δεκαετιες,καλυμενο μεν ωστε να συνεχιζεται κρυφα,αλλα αποτελεσματικο στο να φτασει εκει που εφτασε ακριβως με την αναληψη των καθηκοντων απο τον μεσαζοντα.

Και ολοι γνωριζουμε πλεον οτι εκεινος εβαλε την τελευταια πινελια για να τελειωσει το εργο,απλα περιμενε απραγος εξη μηνες και ολα ηταν ετοιμα.

 Φευγοντας απο την Ελλαδα ας δουμε τι γινεται γυρω μας.
Ξαφνικα ολη η νοτια Μεσογειος ανακαλυψε οτι ζει υπο συνθηκες φτωχειας και η μια χωρα μετα την αλλη αρχισε να ζηταει"δημοκρατια"ειναι ηδη γνωστο οτι το google επαιξε σημαντικο ρολο στην υποτιθεμενη επανασταση στην Αιγυπτο,ο ιδιος ο Προεδρος της Ρωσιας δηλωσε οτι δεν ειναι τοσο αυθορμητη η επανασταση των λαων στην Μεση Ανατολη και οτι οι ελιτιστες και οι τραπεζες εχουν παιξει μεγαλο ρολο σε αυτο.

Η Ευρωπη μεταβαλλεται σε μια δικτατορια που παρομοια δεν εχει υπαρξει ποτε,μετα απο εμας θα ακολουθησουν οι υπολοιπες χωρες,και περιμενετε να το δειτε,η Αμερικη επαναστατει απο την φτωχεια και την προθεση να καταργηθουν τα συνδικατα και τα δικαιωματα των εργαζομενων εκει.

Οταν πολλους μηνες πριν γινουν αυτα ειχα διαβασει πολλα γυρω απο την Λεσχη Μπιλντερμπεργκ...ξαφνιαστηκα,ισως και λιγο δυσπιστα δεν εδωσα και μεγαλο βαρος σε ολα αυτα,και ομως τωρα καταλαβαινω τι εννοουσαν οταν ελεγαν οτι πλησιαζουμε στην ημερα που θα επιβαλλουν την παγκοσμια κυβερνηση.
Λαθος η λεξη επιβαλλουν.....θα ζητησει ο κοσμος παγκοσμια κυβερνηση μετα απο τεραστιες ταλαιπωριες και προβληματα που θα δημιουργηθουν με τις εθνικες τους κυβερνησεις,κατω απο την φτωχεια και την εξαθλιωση με την ελπιδα για καλυτερο αυριο.

Αυτο το αυριο δεν θα ερθει ποτε,ο δικος μας διαχειριστης ειναι απο τους μεγαλυτερους εραστες της παγκοσμιας κυβερνησης,βλεπετε πως αντιμετωπιζει τον λαο?
Αυτο ειναι που θα ζησουμε αν οι προσδοκιες τους πραγματοποιηθουν,θα μας κυβερνουν μεσαζοντες στο ονομα τους.

Στο ονομα ποιων?
Εχουν ονομα αυτοι?

Οι πολυεθνικες και οι τραπεζες οχι.

Αυτο που ζουμε τωρα πρεπει να το συνηθισουμε,μαλιστα σε λιγα χρονια θα λεμε τι καλα που ζουσαμε το 2011,οποτε ας μην παραπονιομαστε ακομη,οι επομενες γενιες σαν γενιες σκλαβων δεν θα καταλαβαινουν την διαφορα,εμεις δεν θα υπαρχουμε για να τους το εξηγησουμε.

Οταν βλεπετε λοιπον τον διαχειριστη μας να χαμογελαει,να μας εξαπατα,να λεει οτι θα μας λυσει τα προβληματα να ξερετε ενα πραγμα.

Οτι δεν προκειται να κανει τιποτα απο οσα λεει.
Διοτι δεν κυβερναει αυτος.
Ειναι απλα ενας μεσαζων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: