Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23, 2011

Tα ΜΜΕ ως συνηθως....απεργουν

Φροντιζοντας την ενημερωση μας για ακομη μια φορα σε ημερα απεργιας ολοι οι φωστηρες των ΜΜΕ αποφασισαν να απεργησουν.
Και το κανουν για να δειξουν την συμπαρασταση τους σε ολους μας και για να μας υποστηριξουν στα κατα τα αλλα δικαια αιτηματα μας.

Μα ολες τις υπολοιπες ημερες το ιδιο δεν κανουν?
Δεν μας ενημερωνουν αντικειμενικα για ολα τα γεγονοτα?

Δεν πληροφορουν τους πολιτες για την εκταση και τον σχεδιασμο του διαχειριστη μας?
Αλοιμονο ολοι τους σε παραλληλη γραμμη με την νεα ταξη πραγματων,ολοι τους απο τους επιφανεις ταχα δημοσιογραφους,τους οικονομικους αναλυτες,τους σχολιαστες,παντα κοντα μας.

Να μας πεισουν οτι ολα τα μετρα που εχουν ληφθει ειναι αναγκαια για την σωτηρια της χωρας,μονο που πλεον και αυτοι βλεπουν οτι ολα τα μετρα που εχουν ληφθει ειναι ανικανα να σταματησουν την κατρακυλα και την χρεοκοπια της χωρας.

Επι δεκαεπτα μηνες εχουμε γινει μαρτυρες της ανομης καταστασης που την καλυπτουν με μαεστρια,γιναμε μαρτυρες ακουγοντας τους να επιτιθενται σε καθε κλαδο που δικαιολογημενα η οχι κατεβηκε να υπερασπιστει τα δικαιωματα του.

Οι γνωστοι πλεον καλοπληρωμενοι απο πολλες μεριες δημοσιογραφοι αποφασισαν να απεργησουν,για αλλη μια φορα,να δειξουν την συμπαρασταση τους στον λαο,να περπατησουν πλαι του και να τον στηριξουν.

Ετσι γινοταν και επι χουντας,το ιδιο ζουμε και σημερα,μονο φωνουλες αδυναμες και μακρυνες μας προειδοποιουν για οτι συμβει στο μελλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια: